Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nebyl by tu někdo, kdo by byl schopný stahnout mi něco z archivu ČT? Pokoušela jsem se o to několikrát, ale bohužel se mi to nezdařilo. Popř. fungující návod?
Děkuji
3x
Programů na stahování z archívu ČT se používá víc. Já třeba na veškerý stahování používám IDM (Internet Download Manager).
Pokud se vám jedná o jednorázovou nahrávku tak napište o co konkrétně se vám jedná. Já vám to stáhnu a dám to na Ulož.to.
doplněno 15.09.16 16:39:
Pomalu stahuju. Pak dám vědět.
doplněno 15.09.16 19:23:
Tady je máte.
1. díl - uloz.to/...
2. díl - uloz.to/...
5. díl - uloz.to/...
Tak to byste byl opravdu zlatý, moc děkuju. Včera jsem zkoušela to FRD, ale nechtělo se mi frd.exe vůbec rozjet a ten návod z youtube je pěkný, ale také jsem skončila asi ve 3/4 videa a dál se mi to nepodařilo.
Potřebovala bych 1., 2. a 5. díl tohohle pořadu ceskatelevize.cz/...
Omlouvám se za časovou prodlevu.
Už sem to označil jako veřejné tak snad vám to půjde stáhnout. Dejte vědět. Lujs
doplněno 20.09.16 17:22:
Michellin šlo to stáhnout?!?!?
doplněno 21.09.16 14:06:
Není zač.
1x
Pomocí FRD. Zkopírovat odkaz na stránce, po které by už následovalo požadované video a je hotovo.
0x
Prohlížeč Maxthon umí skoro všechno stáhnout přes aplikaci "sledování souborů". Zrovna z archivu čt to stahuje, ale rozdělí film na několik kousíčků asi 2 - 3 MB velkých, jinak ze "stream tv" a jiných vcelku.
0x
je to jednoduché: buď pro lamery přes program ytd nebo ručně:
zapnout v prohlížeči konzoli, tab network/requesty:
čekat na soubor ceskatelevize.cz/... , je to JSON s jedním url, to otevřít ( ceskatelevize.cz/...
to je další JSON, najít property main a to už je url daného m3u8 streamu (pozor na dekodovani řetězců, nestačí jen copy paste, je to prostě zápis v JSON, takže odmazat , což stačí)
ten m3u8 stáhneš nebo si prohlídnes pomocí ffplay,ffmpeg apodobný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.