Nejste přihlášen/a.
Už asi týden, když pc zapnu, naskočí hláška: Vstupní kód procedury Co Get ApartamentType se nepodařilo v dynamicky propojované ole32.dll nalézt.
Proč mi to píše? Co mám udělat?
Děkuji za každou radu a uklidnění.
0x
Dobrý den, jestli jinak vše funguje tak, jak má, tak bych použil antivir a CCleaner (vyčistit registr OS). No, a potom se uvidí, zda se to po restartu PC ještě znovu objeví. Zdravím!
P.S. Jestli to takto nevyřešíte, tak napište, jaký máte OS Windows.
doplněno 14.09.16 10:39:
Tak to bude horší, protože jsem si myslel, že už máte v PC nainstalovaný program CCleaner (myslím, že ho znáte a skoro bych řekl, že ho v PC máte). Ovšem, pokud ne, tak se obávám, že už jen instalace toho programu bude pro Vás problém. Tak zkuste spustit svůj oblíbený antivir a potom třeba i Obnovení systému - před datum, kdy to ještě bylo v pořádku (to snad znáte).
doplněno 14.09.16 10:46:
Výborně. Tak zavřete okénka, spusťte CCleaner, tam je první Analyzovat a potom Vyčistit registr.
Ono to najde chyby a ty vymažete (už jste to určitě dělala). Nic dalšího tam nedělejte, i když můžete smazat třeba TEMP, Koš apod. No, a potom viz výše.
Jojo, CCleaner mám.
To se mám!
A pak restartuju.
doplněno 14.09.16 10:52:
Bene, jak já to dělám, že jsem tak šikovná?!
Podařilo se. Už nic nepíše. Tváří se spokojeně. Budu muset na to myslet a CCleaner spustit častěji.
Moc děkuji.
Dobrý den, jsem pozitivně šokován
- no, jste prostě dobrá. Tak, snad už to bude skutečně v pořádku. Ano, CCleaner používejte častěji (třeba vždy před vypnutím PC). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.