Nejste přihlášen/a.
Už asi týden, když pc zapnu, naskočí hláška: Vstupní kód procedury Co Get ApartamentType se nepodařilo v dynamicky propojované ole32.dll nalézt.
Proč mi to píše? Co mám udělat? Děkuji za každou radu a uklidnění.
Dobrý den, jestli jinak vše funguje tak, jak má, tak bych použil antivir a CCleaner (vyčistit registr OS). No, a potom se uvidí, zda se to po restartu PC ještě znovu objeví. Zdravím!
P.S. Jestli to takto nevyřešíte, tak napište, jaký máte OS Windows.
Tak to bude horší, protože jsem si myslel, že už máte v PC nainstalovaný program CCleaner (myslím, že ho znáte a skoro bych řekl, že ho v PC máte). Ovšem, pokud ne, tak se obávám, že už jen instalace toho programu bude pro Vás problém. Tak zkuste spustit svůj oblíbený antivir a potom třeba i Obnovení systému - před datum, kdy to ještě bylo v pořádku (to snad znáte).
Výborně. Tak zavřete okénka, spusťte CCleaner, tam je první Analyzovat a potom Vyčistit registr.
Ono to najde chyby a ty vymažete (už jste to určitě dělala). Nic dalšího tam nedělejte, i když můžete smazat třeba TEMP, Koš apod. No, a potom viz výše.
Jojo, CCleaner mám. To se mám!
A pak restartuju.
Bene, jak já to dělám, že jsem tak šikovná?! Podařilo se. Už nic nepíše. Tváří se spokojeně. Budu muset na to myslet a CCleaner spustit častěji.
Moc děkuji.
Dobrý den, jsem pozitivně šokován - no, jste prostě dobrá. Tak, snad už to bude skutečně v pořádku. Ano, CCleaner používejte častěji (třeba vždy před vypnutím PC). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.