Zdravim, dnes jsem prisel domu a kdyz jsem se kouknul na PC, 800 GB dat priste zmizelo za tu dobu co jsem byl pryc (cca 8 hodin). V tuto chvili mobilizuji antivir. Nevite cim to muze byt? Je zajimave ze tapeta mi stale jede, i kdyz je pry vymazana, dale mam na plowe slozku ktera se tvari ze jsou v ni fotky, kdyz ji otevru neni tam nic. Podle me mi bud vir vymazal data nebo dela ze ta data vymazal. Nevite jak to opravit? Zalohu nemam, protoze jsem TRUBKA a take omluvte gramatiku, pisi to na mobilu. Diky doplněno 14.09.16 06:11: Nyni je situace takova. Vratilo se mi nekolik ikon, ozivil se steam, ktery se sam napojil na net. Bohuzel nejde mi pripojit usb z zadneho slotu, pocitac mi hlasi ze mam volnych 807 GB, ale za par minut to je 806, a pak 800. Nevim jestli se mi ta data zacala obnovovat ci co, kazdopadne po zapnuti pc a prihlaseni se mi ukazalo par slozek, ktere hned zmizely, takze data tam jsou. Ten nevim, jak pripojit usb s programem, nenaada vas neco?
To sis jako řekl: Jsem trubka, tak proto nebudu dělat zálohu? Projeď ten disk eset online scannerem a pak zkus recuvu nebo jiný program na záchranu smazaných dat. Ovšem je to bez záruky.
hubas*
I když nemáte zálohu, můžete system obnovit k nějakému přednastavenému datu a času.
Ovládací panely-systém a zabezpečení-obnovit počítač do dřívějšího stavu-spustit nástroj obnovení systému
Nasel jsem 5.9. Jste si 100% jisty, ze mi to smaze vse jen do 5.9.? Diky
hubas*
Chtějte po někom na internetové diskusi 100% jistotu :D
Já bych to tak udělal, ale můžete klidně pro jistotu vytvořit nový-současný bod obnovy např. tím, že nainstalujete do systému libovolný nový program. Pak můžete změny vrátit do stavu, ve kterém je systém nyní!
Bodem obnovy se nevrátí ztracená data. Proč by se bod obnovy měl vytvářet instalací programu? Na to je snad v nástroji tlačítko, ne?
trevor*
ernie, vím že na notebooku když jsem odinstaloval něco od Aceru tak se mi vytvořil bod obnovy. Ale nevím nic o tom že při instalaci. Třeba to jde někde nastavit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.