Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook video hovor se zasekává

Od: ivanles odpovědí: 4 změna:

Dobrý den můžete mi poradit , jak odstranit tento problém? Když volám své partnerce na Aljašku ( je to daleko *smich* ) na Facebook video hovor , tak se obraz začne zasekávat okamžitě .Když vypnu video a jenom mluvíme , je vše v pořádku .Poradte mi prosím . Děkuji .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

No je to pomalým připojením k netu , buď na jedné straně - nebo u obou .

Zaplatit rychlejší připojení - ovšem nemusí to být vždy možné.

doplněno 12.09.16 19:35:

Ještě tedy také nevýkoným zařízením.

spruce*
hodnocení

Čau , já už mám 20MB internet od T Mobile one mě říkala že má 3G internet od nákýho jejich místního providera. Kompl mám taky docela výkonnej, možná to bude náká technická závada u mě . Protože poslední dobou se mě zasekávají různý videa nebo obrázky na mým internetu.Dík za radu , zkusím to ještě nějak vyšpekulovat .

tomas11*

No švára měl (má) též toto připojení Tmobile internet a televizi a měl s tím poslední měsíc neustálé problémy hlavně s televizí , nakonec Tmobile přiznal technik že s tím mají problémy , dopručil mu rychlejší připojení 40 Mb/s. a teprve potom to rozchodili bez problémů.Švára neskypuje tak nevím , ale když to u něj teď zkouším tak je to OK.

Nezávisle na tom jsem někde na netu četl článek (právě asi tak před měsícem, a už jsem jej nedohledal ) že právě Tmobil má nebo měl problémy s rychlostí asi v některých oblastech a že se to týká/lo možná i tisícovky zákazníků.

To se Vás nemusí týkat , to píší jen postřeh , tak přeji zdar.

spruce*
hodnocení

Díky za odpoved hoši , doufám že to rozchodím v nebližší době , dám Vám potom vědět :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]