Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou základní desku?

Od: happygames odpovědí: 2 změna:

Jakou základní desku? Buď tuhle - czc.cz/... nebo tuhle - czc.cz/... Na desce bude RAM 2x8gb 2133Mhz DDR4 Grafika msi gtx 1060 3g procesor Intel Core i5-6400 Deska má být na hry, nezáleží na vzhledu záleží na tom ostatním wifi kartu nepotřebuju :) Mám Win10 64bit a nechci aby na desce byl už systém :/ ale jen jednu z tich dvou :) děkuji předem za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když kupujete základní desku, asi na ní nebude zrovna operační systém *smich* ..

Z těch dvou bych volil herní, chcete přece herní PC - czc.cz/...

doplněno 12.09.16 20:32:

jasné @PC - a ta poruchovost uvedených desek? Možná taky marketing... V každém případě "novější"by měla být i "lepší"... z těch dvou je to můj názor...

A proč ne lepší i5? protože cena... taky mne napadlo, ale nebylo zmíněno v dotazu

pc*
hodnocení

0x

Nápis gaming nedělá desku lepší, je to jen marketingový trik jak nalákat zákazníky.

Mortar je dobře vybavená a má nejlíp chlazenou napájecí kaskádu.

Proč i5-6400 a ne lepší i5-6500?

czc.cz/...

doplněno 13.09.16 13:09:

Pokud vemu poruchovost tak nejhůř je na tom MATE s 8,4%.

Mortar s 1,1% je vysoce nad běžným kriteriem, které je u desek 3%, navíc je v poměru cena/výkon nejlépe vybavená czc.cz/...

O chlazené kaskádě už jsem psal, ale pro někoho můžeme být negativem mATX.

Já to mám spíš naopak a raději kupuji mATX.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]