Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte prosím o programu - stopky, který byl měl jednoduché funkce jako start, pozastavist, zastavit
nějaký úplně jednoduchý bez nějakého přehnaného designu? předem díky moc.
A jak má program vypadat?
Jako digitální display nebo kulaté jako hodiny?
Pár projektů mám hotových.
Už jsem našel kde je mám.
Stačí točit kolečkem myši a nastavit si čas, nebo kliknout na sloupec a použít klávesy Up / Down.
Kliknutím pravým tlačítkem myši se zvolí Menu:
" START", "STOP", "RESET"a "KONEC"
Pokud se zvolí "STOP", číslice se nenulují. Pokud byl zvolen "STOP"a následně "START", tak časovač pokračuje tam, kde skončil..
Pokud se zvolí "RESET", všechny číslice se vnulují a vypne se časovač.
píše mi to, spuštění této aplikace by mohlo ohrozit počítač a nejde spustit, myslel jsem i spíše digitální stopky
Program je bez virů !
Toto co ti píše Windows, je pouze upozornění, že program není digitálně podepsán a není znám nebo ověřen vydavatel.
Nebudu platit 4500,- / rok za to, aby byl free program podepsán.
Zde je program ověřen antiviry:
Pokud potřebuješ digitální stopky s možnostmi nastavení, tak ty nemám a nechce se mi je ani programovat, ikdyž je to otázka cca. 40 minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.