Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program, který funguje jako stopky

Od: stopky odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nevíte prosím o programu - stopky, který byl měl jednoduché funkce jako start, pozastavist, zastavit

nějaký úplně jednoduchý bez nějakého přehnaného designu? předem díky moc. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x
stopky
hodnocení

díky, může se ještě zeptat, jestli neznáte nějaké, které by mohli začít odpočítávat od určitého času, který si zadám např. zadám 30:32 a od toho času půjde 30:33 , 30:34 , 30:35 ... :)

boxolo
hodnocení

0x

javascccccccccccript: start=new Date

...činnost

start-new Date

výsledek je v ms

stopky
hodnocení

díky za pomoc, ale tohle jsem asi zrovna na mysli neměl..

stopky
hodnocení

jakoby počáteční bod, kterým odpočítávání začne

danten*
hodnocení

0x

A jak má program vypadat?

Jako digitální display nebo kulaté jako hodiny?

Pár projektů mám hotových.

doplněno 04.10.16 16:30:

Už jsem našel kde je mám.

Stačí točit kolečkem myši a nastavit si čas, nebo kliknout na sloupec a použít klávesy Up / Down.

Kliknutím pravým tlačítkem myši se zvolí Menu:

" START", "STOP", "RESET"a "KONEC"

Pokud se zvolí "STOP", číslice se nenulují. Pokud byl zvolen "STOP"a následně "START", tak časovač pokračuje tam, kde skončil..

Pokud se zvolí "RESET", všechny číslice se vnulují a vypne se časovač.

Stopky ke stažení/...

stopky
hodnocení

píše mi to, spuštění této aplikace by mohlo ohrozit počítač a nejde spustit, myslel jsem i spíše digitální stopky

danten*

Program je bez virů !

Toto co ti píše Windows, je pouze upozornění, že program není digitálně podepsán a není znám nebo ověřen vydavatel.

Nebudu platit 4500,- / rok za to, aby byl free program podepsán.

Zde je program ověřen antiviry:

virustotal.com/...

Pokud potřebuješ digitální stopky s možnostmi nastavení, tak ty nemám a nechce se mi je ani programovat, ikdyž je to otázka cca. 40 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]