Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - kolik bude stát a vyplatí se?

Od: seuss* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, co si myslite o novym Windows 7? Rad bych tady videl Vase nazory.. :)

Nevite nekdo za kolik by se mel zhruba prodavat, jeste jsem to nikde nenasel... Visty me hodne zklamaly, tak jsem zvedavej na tyhle wokna, ktery maji byt upgradly visty...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můj názor: ještě je moc brzo na nějaký názor když málokdo je viděl a kdo viděl tak jen z části ;)

troja*
hodnocení

0x

No já to nechám vyhnít. Moc dlouho jsem váhal z 98 na XP a udělal jsem dobře. Teprva po SP2 jsou XP jakžtakž OK. A Visty, no jsem rád, že jsem se nenamáhal. W7, to je taky otázka co to bude chtít za bednu, resp. střeva do bedny.

hodnocení

0x

Nemá cenu hodnotit něco, co neí zcela funkční a minimálně několik měsíců uvedeno na trhu. Pokud MS dodrří co nasliboval, může to být zajímavá alternativa k WinXP, které budou v tu dobu již nedostupné.

seuss*
hodnocení

ja sem samozrejme necekal, aby tu lidi zacali psat, jak se s windows 7 pracuje, protoze samozrejme jeste neni hotovej, tudiz ani nikdo tento windows (mozna :D) nema.. :)

spis sem myslel nazory na to, ze VYCHAZI brzy novej Windows. Ja treba nevim, proc MS tedka dela uplne novej system. Spis meli vypustit SP2 na visty jako u XP. Takhle mi to pride, ze chteji akorat zase prodat nejaky novy licence aby zvedli zisky. Nebo je opravdu lepsi vydat zase novou verzi OS? Mam koupenej novej notebook, visty me priserne zklamaly svou neomalenosti, robustnostni. A celkem pocituju rozhorceni (decentne receno) nad tim, ze si budu muset koupit novy okna. Tzn. ze sem zaplatil za Visty nedobrovolne (i kdyz sem je nechtel, ale na novejsich laptopech uz XP nenajdete) a tedka, abych misto toho smejda vistackyho, co i sam MS uznava, ze se jim nepovedlo zase utracel penize za novej system.

Tohle byl muj smysl otazky, ja sem netusil, ze tu nekdo bude psat o pouziti W7 :)) ale mel sem to rozepsat vic.. to uznavam..

Právě proto, že Visty nejsou přijímány veřejnosti s nadšením bude vydán nový systém s jiným názvem. A proč tak byrzo? No ony ty Visty asi za moc nestojí a tak je potřeba udělat alternativu k WinXP.

seuss*
hodnocení

akorat, ze porad uzivatel musi platit.. Aspon, ze jsou vyvojari z MS tak hodni, ze nebudou zvysovat HW pozadavky na 7. Protoze to uz by byla celkem soda. Takhle se na novy Windowsy celkem i tesim, co sem o nich cetl, ale z principu me stve, ze me MS vlastne donutil koupit si visty a stejne stoji za uplnou backoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]