Nejste přihlášen/a.
Kdyz budu volat ze skypu v mobilu(pres aplikaci skype, ne pres operatora) na druhy skype v pocitaci tak bude to fungovat?Jsou tam i nejake poplatky?
Jasné ...
Pokud jserm s mobilem na wifi, tak v mobilu mi stačí "nalistovat" prográmek SKYPE a lze ( i přes přezdívku - ze seznamu SKYPE, který mi na mobilu okamžitě "naběhne") ihned volat jiného účastníka, který "visí" se svým SKYPE na PC ... a je to pro oba ZDARMA.
A stejně tak je to i naopak ... Když mi někdo volá přes SKYPE ( z PC, či notebooku ), tak ( když jsem na wifi ) mi "drnčí" obojí, ... jak mobil ( na wifi ), ... tak také PC ( pokud je zaplý ), takže si mohu vybrat, zda budu s volajícím komunikovat přes mobil ( na wifi ) nebo přes PC ( také buď na wifi, nebo běžně propojený kabelem ) ... samozřejmě obojí ZDARMA. ...
Včera večer, při mém posledním SKYPE-hovoru, mi jeden známý volal z notebooku ( na wifi ) ... a já jsem sáhl po mobilu ( na wifi ), ... no a "klábosili" jsme spolu víc jak dvě hodiny ... a nestálo to ... ani mě, ... ani jeho ... ANI KORUNU. ...
( ... jen ten čas ! ...
)
Kdybych ale volal ( přes kteréhokoliv operátora, které "sem-tam" využívám ), tak by mě 2 hodiny hovoru vyšly na ~ 300 Kč ( tj. cca 120 min. x ~ 2,50 Kč/min. = 300 Kč ). - Zase je ale fakt, že, když bychom volali přes některého z operátorů, tak bychom jim určitě tolik "vydělat" nedali a patrně bychom to "ustřihli" během jedné minuty. ...
...
Takže směle ... k nainstalování SKYPE do všech mobilů, ... nejlépe v celých rodinách, či firmách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.