Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný přístup na internet v prohlížeči

Od: tomtom14* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, potřebuji radu. Po použití odstraňovsče malwaru RowueKiller se mi zablokoval přístup na internet v prohlížeči a emailu. Antivirový progran Eset se ale na něj normálně dostane a aktualizuje se. Sítové připojení funguje také, na bránu se dostanu. Používám firefox a thunderbird. Problém se bohužel neodstranil ani když jsrm odinstaloval jak firefox tak thunderbird a ani když jsem odinstaloval Eset.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prikazovy radek (Start -> cmd ) a vyzkouset prikaz ping google.com - dostavate odpovedi?

Zkuste další příkaz ipconfig /flushdns - tím odmažete DNS mezipaměť

Taktéž zkontrolovat, zda se Vám náhodou nezapl proxy server v prohlížeči Mozilla -> Nástroje - Možnosti - Rozšířené - Síť - Nastavení

tomtom14*

Děkuji za odpověď, ale nic z toho nezabralo.

A dostal jste od serveru odpoved na ten ping? Prelozilo Vam to spravne na IP adresu? V podstate by bylo uplne nejlepsi sem hodit printscreen prikazu ipconfig /all a pote ping www.google.com

tomtom14*
08.09.16 12:09

posílám

Zablokovaný přístup na internet v prohlížeči

Dle náhledu máte nastavnou pevnou IP adresu a dle ní jste v jižní korei

Jakého máte poskytovatele připojení? Pokud UPC, Tmobile, O2 atd tak nastavte v nastavení vaší sítové karty DHCP server na povolen. Tim dostanete spravne udaje od sveho poskytovatele a zacne Vam fungovat internet...

Jelikoz mate windows XP, tak navod je treba zde : opavanet.cz/...

tomtom14*

Jsem zpátky :)

Mnohokrát děkuji za věcnou a funkční radu.

Zpětně mi došlo, že byste měl PC zkontrolovat antivirem a antimalwarem. Není normální, že se Vám přenastavila síťová karta na koreu. Inspirovat se muzete zde : viry.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]