Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulkový editor pro Android

Od: boob odpovědí: 1 změna:

Prosím o radu, ohledně vhodného tabulkového editoru pro OS Android k použití na tabletu. Budou ho používat starší kolegyně pro vytvoření objednávky na tabletu a následného odeslání mailem. Proto je nutné, aby byla někde viditelně v editoru přímá volba na odeslání přes Gmail. Ideálně v češtině a co nejjednodušší. Objednávka se nikam neukládá - jen sepíše, odešle a ukončí.

Momentálně máme nainstalovaný AndrOpen Office, tam přímá volba do mailu je, česky je taky. Bohužel s ním máme problémy s tím že padá, občas i přes důkladné nastavení přehazuje slova...tak hledám alternativu.

Poradí někdo?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

jelikož už nejsem uživatel OS Android ale jedu na platformě iOS tak jsem zapátral v paměti a vzpoměl jsem si co jsem používal já.

play.google.com/...

Nejsem si jistý jestli je tam přímo odkaz na odeslání přes Gmail ale za pokus to stojí. Snad se to bude hodit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]