Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit s prapodivnou chybou týkající se USB na notebooku s Ivy bridge CPU a Windows 7.
Všiml jsem si, že mi kompletně nejdou USB 3.0 porty v notebook (dva), zbylé 2 jdou (USB 2.0 a druhý eSATA/USB2.0).
Další věc kterou chci vysvětlit, že v těch portech je napětí (5.11V), avšak nejdou zařízení ani usb revize 1/2/3 (myš/mobil/flash)
Správce zařízení hlásí u Rozšiřitelný hostitelský řadič Intel(R) USB 3.0 (v kategorie řadiče USB) vykřičník - Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)
Jak se to stalo a proč to nejde: Kde je problém? Stalo se to teď prvně. V eventvwr nevidím nic spojené s tím také.
a stala se prapodivná věc, když to bylo roze*rané, tak jsem dal režim spánku a v tu ránu se notebook zasekl vypadalo by to jako kdyby zařízení nešla, na nic neraagoval (kromě zapojení ac adpatéru, kdy se u klávesnice problikla indikace napájení) disploej tamvý, ale větrák běžel a odhadem cpu generoval 25W tepla)? co dělal cpu tak náročného v tomhle nepoužitelném stavu?
jediná možnost, která toto rozbourala, bylo podržení vypínacího tlačítka - vypl se, po spuštění vše funguje jako normálně,vč režimu spánku se zapjenými usb zařízeními jako přdtím, když se to vydělalo? CO to bylo za anomálii?
1) aktualizovat ovladace chipsetu
2) 5V je v USB rozhrani bezne napeti
3) "Jak se to stalo" ... rekneme, ze Vam spadne hrnecek na zem,... rozbije se... a ted zavolejte "ajtaka" a zeptejte se ho, jak je mozne, ze ten hrnicek nefunguje, kdyz jeste vcera byl v poradku. Ajtak bude uplne nadseny z toho, ze mu sdelite, ze jeste vcera byl v poradku...a takhle my resime problemy "vcera to jeste fungovalo".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.