Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou některá usb a porty (podivné)

Od: holouler odpovědí: 3 změna:

Potřebuji poradit s prapodivnou chybou týkající se USB na notebooku s Ivy bridge CPU a Windows 7.

Všiml jsem si, že mi kompletně nejdou USB 3.0 porty v notebook (dva), zbylé 2 jdou (USB 2.0 a druhý eSATA/USB2.0).

Další věc kterou chci vysvětlit, že v těch portech je napětí (5.11V), avšak nejdou zařízení ani usb revize 1/2/3 (myš/mobil/flash)

Správce zařízení hlásí u Rozšiřitelný hostitelský řadič Intel(R) USB 3.0 (v kategorie řadiče USB) vykřičník - Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)

Jak se to stalo a proč to nejde: Kde je problém? Stalo se to teď prvně. V eventvwr nevidím nic spojené s tím také.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

holouler
hodnocení

a stala se prapodivná věc, když to bylo roze*rané, tak jsem dal režim spánku a v tu ránu se notebook zasekl vypadalo by to jako kdyby zařízení nešla, na nic neraagoval (kromě zapojení ac adpatéru, kdy se u klávesnice problikla indikace napájení) disploej tamvý, ale větrák běžel a odhadem cpu generoval 25W tepla)? co dělal cpu tak náročného v tomhle nepoužitelném stavu?

jediná možnost, která toto rozbourala, bylo podržení vypínacího tlačítka - vypl se, po spuštění vše funguje jako normálně,vč režimu spánku se zapjenými usb zařízeními jako přdtím, když se to vydělalo? CO to bylo za anomálii?

slavaopc*
hodnocení

0x

S těma USB 3.0 mě napadá jedině driver, stáhni a uvidíš. Dál bohužel neporadím *nevi*

hodnocení

0x

1) aktualizovat ovladace chipsetu

2) 5V je v USB rozhrani bezne napeti

3) "Jak se to stalo" ... rekneme, ze Vam spadne hrnecek na zem,... rozbije se... a ted zavolejte "ajtaka" a zeptejte se ho, jak je mozne, ze ten hrnicek nefunguje, kdyz jeste vcera byl v poradku. Ajtak bude uplne nadseny z toho, ze mu sdelite, ze jeste vcera byl v poradku...a takhle my resime problemy "vcera to jeste fungovalo".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]