Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thunderbird- nelze obnovit zálohu *bak

Od: makey* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, nedávno jsem si udělal zálohu Firefoxe a Thunderbird přes Mozbackup asi v1.5.1...
Po instalaci nového OP šel Firefox obnovit normálně, ale záloha emailů nejde. Vlastně ji Mozbackup nevidí, stále mi nabízí otevření souboru * pcv, ačkoliv si vyberu volbu "restore" a pak apl. Thunderbird. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Mně MozBackup ukládá zálohu pouze ve formátu .pcv a ten samý požaduje při obnově. Kde si vybíráte volbu "restore"? V MozBackup nic takového nevidím.

doplněno 05.09.16 16:44:

To je divné. Já tedy používám českou verzi MozBackup, takže už chápu, kde máte to restore. To ale nic nemění na tom, že jak ukládání tak obnova probíhá ve formátu .pcv. Nemáte v názvu té zálohy před koncovkou .bak to .pcv? Některé aplikace přidávají .bak na konec názvu souboru a stačí ho jen umazat. Nebo zkuste vytvořit kopii zálohovaného souboru a .bak přejmenovat na .pcv Jinak pcv by mělo fungovat v podstatě jako archiv, něco jako zip, můžete ho zkusit otevřít v zipu (po přejmenování na .zip), jestli se vám něco ukáže.

makey*
hodnocení

přikládám obrázky... na posledním je vidět, že nemám jinou volbu *pcv. ale záloha se mi uložila *bak

Thunderbird- nelze obnovit zálohu *bak
Thunderbird- nelze obnovit zálohu *bak #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]