Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem si udělal zálohu Firefoxe a Thunderbird přes Mozbackup asi v1.5.1...
Po instalaci nového OP šel Firefox obnovit normálně, ale záloha emailů nejde. Vlastně ji Mozbackup nevidí, stále mi nabízí otevření souboru * pcv, ačkoliv si vyberu volbu "restore" a pak apl. Thunderbird. Děkuji
0x
Mně MozBackup ukládá zálohu pouze ve formátu .pcv a ten samý požaduje při obnově. Kde si vybíráte volbu "restore"? V MozBackup nic takového nevidím.
doplněno 05.09.16 16:44:
To je divné. Já tedy používám českou verzi MozBackup, takže už chápu, kde máte to restore. To ale nic nemění na tom, že jak ukládání tak obnova probíhá ve formátu .pcv. Nemáte v názvu té zálohy před koncovkou .bak to .pcv? Některé aplikace přidávají .bak na konec názvu souboru a stačí ho jen umazat. Nebo zkuste vytvořit kopii zálohovaného souboru a .bak přejmenovat na .pcv Jinak pcv by mělo fungovat v podstatě jako archiv, něco jako zip, můžete ho zkusit otevřít v zipu (po přejmenování na .zip), jestli se vám něco ukáže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.