Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už několik dní mi jdou na pc jen některé weby a herní servery atd. mi nejdou vůbec. Dnes jsem u sebe měl samouka iťáka, a ten říkal, že se mi 25.8. do pc nainstalovaly(s nějakým souborem)síťové ovladače. Přitom jsem nic do pc v tu dobu neinstaloval. Doporučil mi vymazání disku a přeinstalaci systému. Není jiná možnost?
Kdybyste potřebovali další informace, tak je pokusím vyhledat.
Díky, hauu
Dobrý den, možností je více a já bych začal tím, že bych zkusil Obnovení systému (před 25. 8.). Patrně nemáte zakázané automatické aktualizace, tak se do PC instaluje i bez Vás. Samozřejmě si vyčistíte i prohlížeč (nebo zkusíte i jiný) a použijete antivir (a třeba i CCleaner). Dejte vědět, jak pokračujete. Zdravím!
hauu - Obnovení systému bylo např. v OS WIN-XP součástí nabídky START, Takže, podle Vašeho OS ho určitě někde najdete a pokud byla tato služba zapnutá, tak i použijete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.