Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poslal jsem spolužákovi na faceboku zprávu aby si mne přidal do přátel přišla mi od něho zpráva že si mne přidal. Ale nemám ho zobrazeného jako ostatní na psaní nebo zavolání jako ostatní. Kde dělám chybu jak si jej přidat postup. Děkuji.
Dobrý den,
postup přidání nějakého uživatele na Facebooku by měl být zhruba takovýto:
- najdete si profil toho dotyčného, zobrazíte si jej a kliknete na "Přidat do přátel" - samozřejmě mu můžete napsat zprávu, která se mu ale zatím nezobrazí v klasických zprávách, ale bude o ní vědět
- do doby,než on Vaši žádost o přidání do přátel potvrdí, by se u jeho profilu, když si jej zobrazíte měla zobrazovat informace "Žádost odeslána"
- až Vám přátelství potvrdí, tak by se na jeho profilu mělo zobrazit "Přátelé". Facebook současně podává informaci, že jste se stali přáteli.
Pokud se Vám tedy zobrazuje u jeho profilu Přátelé, tak si Vás přidal. V takovém případě se podívejte do seznamu Vašich přátel a jeho profil by tam měl být uvedený. Taktéž by tedy měl být uvedený v té postranní liště. Pokud není, tak nevím, nicméně pokud vše ostatní sedí, tak přátelé zkrátka jste.
Je potřeba podotknout, že všechny prohlížení profilů a ostatní akce provádíte výhradně po přihlášení na Facebook svým účtem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.