Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon z ničeho nic přestal fungovat

Od: harakiwi* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ...

Dnes tak v 5 (17:00) jsem šel se najíst od PC (zrovna jsem volal s kámošema a vše bylo v poho)

když jsem se však vrátil přestal mikrofon fungovat...

Nikoho doma nemám jenom babičku u který zrovna jsem takže nevim co se pokazilo... Sluchátka nespadly nic...

Jsem zoufalej protože s PC moc neumim a už nevim co stím koukal sem na videa a ostatní probémy ale nic...

Zvuk jde úplně v pohodě...

Ale mikrofon nejde vůbec

Zkoušel jsem vypojovat kabely a zapojovat je atd...

Když třeba kouknu na "Zařízení pro záznam" je tam "Vstup" (Obrázek kabelů) Nezapojeno...

I když to zapojené je.. nevím jestli to takhle bylo předtím protože jsem se v tom nehrabal..

Takže fakt nevim kde se vyskytla chyba...

Předem děkuji za pomoc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusit jiná sluchátka...u původních možná přerušený kabel mikrofonu - většinou za konektorem...zkusit v tom místě pohybovat kabelem ...možná chvilkově naskočí...a tím bude jasné, kde je závada... Jiná sluchátka fungují, závada není v PC...nefungují - závada pravděpodobně v PC - pokud je vše zapojeno dobře...

hodnocení

0x

Odpoj mikrofon, restaruj PC (zkontroluj, jestli je vstup odpojený) a zapoj ho. Je možný, že je špatně zavedený ovladač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]