Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dříve na notebooku šla TV v pohodě,teď stále hlášky - tuner nenalezen.Mám stále ten samý,co může tedy být špatně?Díky
Dobrý den, předpokládám, že u NTB jde o TV tuner externí do USB. Může být poškozený, zkuste ho v jiném portu USB, podívejte se do Správce zařízení (měl by tam být zobrazen a bez chybového hlášení či otazníků a vykřičníků). Odhaduji, že mu chybí něco smazaného, tak to bude chtít přeinstalaci ovladačů (nebo jejich aktualizaci ve Správci zařízení). Zdravím!
P.S. Ovladače budou na přiloženém CD k TV tuneru. Pomoci by mohla i Obnova systému.
Zdá se, že takové CD doma máte. Tak ho vložte do mechaniky a ono se zřejmě samo spustí. Já si myslím, že tam budou ovladače a nějaký obslužný program (přehrávač pro TV). Nainstalujte znovu ty správné ovladače pro správný OS (to už jste musela jednou dělat, jinak by TV tuner nefungoval od začátku). Mohlo by to stačit nebo si doinstalujete (přeinstalujete) i ten obslužný program - ovšem, ten je zřejmě nyní funkční a hlásí, že nenalezl TV tuner. Pokud přeinstalujete přehrávač pro TV, tak ho budete potom muset znovu naladit (stanice). Snad se to vše podaří.
Moc Vám děkuji.Prosím ještě - z toho CD mám přeinstalovat vše co tam je,nebo jen něco.Pěkný den,děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.