Nejste přihlášen/a.
AHOJTE!Potřebuju poradit s nainstalováním webkamery.Koupila jsem si webkameru Genius e-Messenger 112,ale nejde mi nainstalovat.Postupovala jsem správně,myslím (nejdřív nainst.z CD kameru,Driver,Direct-X a pak zapojit kameru) a na kameře bylo pouze zrnění když jsem ji zapla a po obrazu ani památky.Tak jsem ji odinstalovala,protože jsem si myslela že je něco špatně (je tam jen anglický návod) a z netu jsem si stáhla český návod a jela podle něj,i když to bylo to samé,a výsledek stejný-jen šum.Navíc když jsem instalovala Driver,tak mi to tam hodilo nějakej virus,kterej jsem "dala do truhly" a pokračovala.Ještě k tomu navíc mi PC hlásí,že by potřeboval nainstalovat CIF Single chip.Tak kliknu na to,aby si ho vyhledal a nainstaloval sám,ale po chvíli mi hlásí,že ho nemůže najít.PORADÍTE MI?
P.S.Kameru chci používat hlavně kvůli Skypu...
Web kamera je pro něco, tedy postup správně - instalace z CD a pak připojit kameru - otevřít Skype - Vlastnosti - video - povolit co je potřeba. Též prověřit zvuk - zkouška zvuku - obvykle potíže - kontrolní přijímač-vysílač je v USA, kamera by měla mít microfon. Nutno mít rychlý internet, alespoň 2Mb, rovněž rozhoduje připojení k internetu - O2, wifi, kabel, mobil ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.