Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklý notebook, ale reaguje na dotyk

Od: hololou odpovědí: 2 změna:

Mám problém s notebookem lenov Helix , stalo se mi, že byl v režimu spánku, probudil jsem ho, něco dělal asi 3 minuty a pak se zasekl, Měl jsem otevřen chrome, ten se jen změnil tak, že u okna je Nodpovídá, jinak nereaguje na žádné klávesy, tlačítko režimu spánku, myš, vypojení klávesnice i napájení., Hodiny na systémovém panelu se také zasekly

Jediné na co reaguje, jsou dotyky prstů na klávesnici : nejde nic ovládat, ale zobrazují se "puntíky" po dotknutí a "šmouhy" po tahu, tudíž notebook není určitě uplně zaseklý. Avšak na jiná polohovací zařízení(pero, myš, touchpad) nereaguje.

Jak se tedy mohlo stát, že notebook na nic nereaguje a na toto ano? Jak to vyřešit restartu notebooku?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hololou
hodnocení

Zasaklý notebook jsem odpojil od zdroje a nechal být. Když jsem se po 30min vrátil, notebook byl v režimu spánku a šel naprosto normálně probudit a jde v pořádku nyní V prohlížeči událostí nic zvláštního..

Můžete tuhle anomálii někdo vysvětlit?

Není to nic mystického, někdy je potřeba nastoupit a vystoupit. Kdyby se to opakovalo častěji, pak zjistit co je příčinou. Možná zrovna probíhala aktualizace některých součástí. Nebo potřebuje hladit, nevím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]