Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím Vás, máme koupený router Asus RT-N11P, má podporovat IPTV, ale po zapnutí playlistu televize nefunguje, má se to nějak nastavovat v nastavení routeru nebo nevíte, kde by byl problém? Že nám televize nechce jet? Ale net normálně jde. Děkuji za rady.
Sítě vůbec nejsou moje parketa (dá se říct, pro mě španělská vesnice), minulý týden jsem nastavoval taky routr od ASUSu a povedlo se.
Připojte k routru jakýkoliv NTB nebo PC. V prohlížeči se spustí instalační proces a vy v menu určíte, co má routr dělat.
Přihlašovací heslo je na spodku routru, svoje hesla a pojmenování sítě si nastavíte sám, když se nepovede, tak mám dojem, že na zadní straně je resetovací čudlík a můžete proces opakovat.
Mě se povedlo na poprvé, ale jen jsem prodloužil síť a routr použil jako repeeter/opakovač.
Pomohlo tohle video.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.