Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení routeru k IPTV

Od: taneta odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, prosím Vás, máme koupený router Asus RT-N11P, má podporovat IPTV, ale po zapnutí playlistu televize nefunguje, má se to nějak nastavovat v nastavení routeru nebo nevíte, kde by byl problém? Že nám televize nechce jet? Ale net normálně jde. Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pc*
hodnocení

0x

Sítě vůbec nejsou moje parketa (dá se říct, pro mě španělská vesnice), minulý týden jsem nastavoval taky routr od ASUSu a povedlo se.

Připojte k routru jakýkoliv NTB nebo PC. V prohlížeči se spustí instalační proces a vy v menu určíte, co má routr dělat.

Přihlašovací heslo je na spodku routru, svoje hesla a pojmenování sítě si nastavíte sám, když se nepovede, tak mám dojem, že na zadní straně je resetovací čudlík a můžete proces opakovat.

Mě se povedlo na poprvé, ale jen jsem prodloužil síť a routr použil jako repeeter/opakovač.

Pomohlo tohle video.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]