Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.Mám problém s outlookem,vůbec ho nepoužívám a přesto mi neustále komprimuje zprávy.Přesné znění okna které se mi neustále objevuje je: Z důvodu uvolnění místa na disku bude outlook express vaše zprávy komprimovat.
Už si s tím nedokážu poradit,zkoušel jsem snad vše.Jelikož mám outlook jako součást XP tak nejde odinstalovat.Snad má někdo nějaké řešení,moc děkuji.Ahoj xyMartin
Zákaz komprimace v Outlook Express
Start> Spustit>regedit
Ve větvi HKEY_CURRENT_USERIdentities<číslo identity>SoftwareMicrosoftOutlook Express6.0 najdi dword hodnotu "Compact Check Count” a hodnotu nastav na "0″ (nula bez uvozovek).
doplněno 09.11.08 23:33:Zapomněla jsem dodat, že to funguje na dalších 100 spuštění Outlooku, po překročení této hodnoty se komprimace opět začne nabízet a potřeba hodnotu v registrech znovu vynulovat. Pokud však Outlook nepoužíváš, mělo by to být v pořádku.
Dopisuji to především pro ty, kdo Outlook používají.
Bouhžel,dál než HKEY CURRENT USER sem se nedostal.Nic dalšího co zadáváš,tam není.Ale dík
doplněno 10.11.08 15:08:Tak sem to zkusil ještě jednou a dostal sem se až k outlooku.Další větve jsou 5.0 drurá je Shared Settings a třetí je Setup. Tak co mám dělat dál?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.