Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace time

Od: vlaku* odpovědí: 8 změna:

Mám nastavenu automatickou synchronizaci time na PC. Když otevřu požítač není synchronizováno, přitom mi oznamuje, že počítač je nastaven na automatickou synchronizaci windouws. Nevím jak to opravit. Děkuji za případnou radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

2x

ta automatická synchronizace probíhá jednou za den,myslím. měl jsem stejný problém,pokud jsem vypl pc a odpojil od elektriky,čas se rozhodil. výměna baterie na základní desce nepomohla. ted vypínám pc přes nabídku start,ale nechávám bednu stále v zásuvce,odpojuji jen monitor,repro a tiskárnu. od té doby čas sedí...

vlaku*
hodnocení

Ano, to je ono. Po vypnutí ze zásuvky, rozhozeno. Pokud je PC v zásuvce a vypnutý, vše zůstává OK.

cinematic*

Což je ale takové polovičaté řešení. Určitě doporučuji vyměnit, nebo alespoň přeměřit baterii na základní desce, která je právě potřebná k udržení RTC.

cinematic*
hodnocení

0x

"Není synchronizováno" znamená, že počítač ukazuje po zapnutí špatný čas? Pokud ano, zkontrolujte čas v BIOSu. Tohle může způsobovat baterie na základní desce. Časové pásmo máte nastavené správně?

vlaku*
hodnocení

Časové pásmo je OK. Děkuji.

hm*
hodnocení

0x

A když dáš synchronizovat "teď hned", tak se to povede?

vlaku*
hodnocení

Ano, provede.

hm*

A jak se vlastně projeví to "není synchronizováno"? je čas špatně? O kolik? Vždycky o stejně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]