Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

02 internet ale vlastní modem-bude fungovat?

Od: filadephia* odpovědí: 1 změna:

Pravdepodobne si budu zřizovat pevný internet na doma od 02. Musím využít nákupu jejich modemu nebo si mohu pořídit svuj vlastní, levnejší? Oni říkají že jo ale že negarantují plnou technickou podporu. Má s tím nekdo zkušenosti? Nestačí fakt koupit modem nekde na netu, příjde mi že o2 má modemy za nehorázné ceny.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samozrejme, ze si staci koupit svuj. Pred par dny jsem zrovna toto resil u Tmobile. Odesel mi stary ADSL modem, tak jsem jim volal, zda jako zakaznikovi mi udelaji slevu, pripadne co pro mne mohou udelat. No tak mi bud prodaji VDSL modem bez zavazku za 1700,- nebo se zavazkem na 2roky 700,-

Takze jsem si koupil vlastni VDSL modem a ze stranek Tmobile jsem si stahl upraveny fw primo pro svuj modem a hotovo.

Jinak pokud by to nebyl modem, ktery podporuje (preprodava) O2, tak jej staci nastavit podle parametru (viz obr)

02 internet ale vlastní modem-bude fungovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]