Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet na doma- od jaké firmy?

Od: filadephia* odpovědí: 8 změna:

Tip na nejlepší intenret na doma? Vodafone, 02,atd?A také levný. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je třeba napsat,zda bydlite ve městě nebo na vesnici,můžete se připojit bezdrátově na místního poskytovatele,můžete třeba k o2,pokud máte přivedenou pevnou linku,můžete mít i jiná připojení.
Takhle se nedá poradit nic.
doplněno 25.08.16 14:16: bruter - a co ta stokoruna měsíčně navíc za pronájem modemu? A na dva roky...
S takovou je tazatelka už na petistovce měsíčně.
Za šest set může mít od o2 totálně neomezený internet a pokud není daleko od ústředny,pofrčí 40 MBit

pc*
hodnocení

0x

Nevím jak se pohybují ceny operátorů O2, T-Mobil apod. (to nám snad řekne někdo kdo to má) ale místní provideři Wi-Fi pokud jsou ve vašem okolí začínají na cca 200 Kč.

Ke všem instalacím ať operátora nebo místního, je nutné přičíst nějakou tu částku (okolo 2-3.000 Kč) za instalaci /připojení modemu, ale u těch místních se to někdy dá zakomponovat do ceny. Cenová politika providerů je různá.

bruter*
hodnocení

0x

Vykašlete se na nějaké poskytovatele,kteří nejsou nic jiného než překupníci O2,T-mobile a Vodafonu a ty služby aby fungovaly vám nikdo z nich nezajistí takové jako přímo operátor,mám s tím své zkušenosti.Mám od T-mobilu internet na doma za 399.- měsíčně + modul LTE, 20GB na měsíc a při normálním používání co normální člověk potřebuje / skype,bankovní účet,email a zprávy atd.plně stačí a mohu si to třeba vzít s sebou na chalupu kde je všude 220V elektřína a také do auta.Lítá to na LTE jako blázen a jsem spokojen a hlavně bez poruch.

internet

To jsi hodně skromný. Pustím Smart TV a FUP je pryč

vernon
Předražené, omezené, zbytečné...
Za polovinu mám doma internet 40/20 bez FUPu a smlouvy na dobu určitou.
No já nevím tak úplně jak to funguje ale pochybuju že firma která šíří wifi po vesnicích je zprostředkovatelem mobilního operátora. To by nám ty internety pořád běhaly na 56 kilo jako za krále Klacka. Normální provider má optiku nejspíš od radiokomunikací a nemá s GSM sítí nic společného.
samouk*

To stejné mám i já druhý měsíc od 02 se smlouvou na dva roky za 500kč měsíčně se vším všudy+30FUB každý měsíc zdarma a nese to název mobilní internet na doma OPTIMAL AIR s rychlostí smluvně 20MB ku 2MB,ale podle mých každodeních měření,testů se rychlost pohybuje přes 30MB ku 19MB a zatím se mě nestalo to že by byla malá.Jinak je to připojení na LTE či-li WIFI a běží mě na tento internet doma všechno,tedy i chytrá televize.Jinak u mě internet po pevné lince vůbec nepřichází v ůvahu,nebot jsem daleko od ůstředny a toto LTE připojení bylo pro mě opravdovým a skutečným vysvobozením,které opravdu funguje téměř kosmickou rychlostí k mému milému překvapení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]