Nejste přihlášen/a.
Tip na nejlepší intenret na doma? Vodafone, 02,atd?A také levný. Děkuji.
Nevím jak se pohybují ceny operátorů O2, T-Mobil apod. (to nám snad řekne někdo kdo to má) ale místní provideři Wi-Fi pokud jsou ve vašem okolí začínají na cca 200 Kč.
Ke všem instalacím ať operátora nebo místního, je nutné přičíst nějakou tu částku (okolo 2-3.000 Kč) za instalaci /připojení modemu, ale u těch místních se to někdy dá zakomponovat do ceny. Cenová politika providerů je různá.
Vykašlete se na nějaké poskytovatele,kteří nejsou nic jiného než překupníci O2,T-mobile a Vodafonu a ty služby aby fungovaly vám nikdo z nich nezajistí takové jako přímo operátor,mám s tím své zkušenosti.Mám od T-mobilu internet na doma za 399.- měsíčně + modul LTE, 20GB na měsíc a při normálním používání co normální člověk potřebuje / skype,bankovní účet,email a zprávy atd.plně stačí a mohu si to třeba vzít s sebou na chalupu kde je všude 220V elektřína a také do auta.Lítá to na LTE jako blázen a jsem spokojen a hlavně bez poruch.
To stejné mám i já druhý měsíc od 02 se smlouvou na dva roky za 500kč měsíčně se vším všudy+30FUB každý měsíc zdarma a nese to název mobilní internet na doma OPTIMAL AIR s rychlostí smluvně 20MB ku 2MB,ale podle mých každodeních měření,testů se rychlost pohybuje přes 30MB ku 19MB a zatím se mě nestalo to že by byla malá.Jinak je to připojení na LTE či-li WIFI a běží mě na tento internet doma všechno,tedy i chytrá televize.Jinak u mě internet po pevné lince vůbec nepřichází v ůvahu,nebot jsem daleko od ůstředny a toto LTE připojení bylo pro mě opravdovým a skutečným vysvobozením,které opravdu funguje téměř kosmickou rychlostí k mému milému překvapení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.