Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Pred tydnem jsem si koupil hru subnautica na gamesale.Hru jsem nainstaloval podle jejich návodu a normalne fungovala ,ale druhy den kdyz jsem ji chtel znovu spustit tak se mi uprostred obrazovky objevil jen maly obdelnicek na kterem jsou 3 ikony:minimalizovat,maximalizovat(na to nejde kliknout) a zavrit-nic vic Hru jsem odinstaloval a nainstaloval ,ale furt nic ,dokonce jsem odinstaloval i steam a nic.Uz si nevim rady .
Bylo to levnější než na STEAMu? Proč jste to nekoupil rovnou tam?
Pravděpodobně nejlepší bude kontaktovat prodejce a seznámit ho s problémem. V obchodních podmínkách je možnost odstoupení od smlouvy.
Jsou i jiné "prodejny" digitálních klíčů, které nabízejí pojištění a vrácení peněz v případě nefunkčnosti her.
Dobrý den
hru jsem nekupoval na steamu protoze tam stala o tri stovky vic.Nicmene jsem na gamesale napsal a odpovedeli mi ze pokud hra fungovala tak chyba neni na nich Ted jsme na dovolene (je mi 12) a doma pak skusim uvist pocitac do tovarniho nastaveni pokud ani tohle nepomuze tak uz fakt nevim.
P.S na pocitaci mam jeste dalsi tri hry-minecraft,creativerse a simcity
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.