Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Vegas - nenaběhne

Od: dezik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

měl bych takový dotaz, po dlouhé době jsem si chtěl spustit můj Sony Vegas, ale nechtěl naběhnout, přeinstalovával jsem, zkoušel jsem smazat QuckTime apod., ale nic ... Ve správci úloh se na pár vteřin objeví, ale pak zmizí a vůbec nenaběhne.

Nevíte co s tím? Předem díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sdkfz25116c
hodnocení

0x

Zkusit spustit program "jako administrátor", nebo reinstalovat komplet widle.

dezik
hodnocení

Obojí jsem zkoušel, bez úspěchu ...

cinematic*
hodnocení

0x

Dobrý den, předpokládám, že se bavíme o legální verzi Sony Vegas. Pak bych na Vašem místě kontaktoval technickou podporu, měli by Vám tam pomoci s problémy u zakoupeného Vegasu. A jinak bych pro začátek navrhoval aktualizovat ovladač grafické karty. O jakou verzi Vegasu se jedná?

doplněno 25.08.16 16:24:

A co reset do základní/...?

doplněno 25.08.16 16:25:

Koukám, vy máte koupené tři verze Vegasu, nebo zkoušíte TRIALky?

dezik
hodnocení

AKtualizovat grafickou kartu jsem zkoušel, marně ... jinak verze jsem zkoušel 11, 12 a 13

dezik
hodnocení

Reset do základního nastavení myslíte reset Win a nebo Vegasu?

cinematic*

Vegas. Klikněte na ten odkaz, který jsem dal výše.

dezik
hodnocení

Zkusím, díky mockrát :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]