Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instagram do PC

Od: hankas® odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer.

Sháním program pro instalaci Instagramu.com , do PC. OS W10. Něco jsem našla,ale nevím,zda je to ono :)

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

richto01*
hodnocení

2x
Dobrý den,stáhněte si program jménem BLUESTACKS( bluestacks.com/... po nainstalování se přihlaste přes google(g+, gmail) a stáhněte si instagram :) přes obchod play(google play).:)doplněno 21.08.16 17:48: jsem si všimnul chybu v odkazu: tady je oprava: bluestacks.com/... 21.08.16 17:48: bluestacks.com/... až teď :DDDDD
hodnocení

Zkusím,děkuji :)

richto01*

Není zač :). Kdyby byl problém ozvěte se :).

hodnocení

Nic se nestalo, i tak jsem si to stáhla :)

richto01*
21.08.16 18:04

šikulka :)

hodnocení

Tak šikulka už moc né :( Když si mám při instalaci Instagramu na google vybrat zařízení, tak mi to nabízí jen mobily a tablety,nikoliv pc. Nevím co zadat?

richto01*

V bluestacks se musíte přes google přihlásit a pak to musíte nainstalovat :) pokdu to nepůjde tak stačí na uloz.to si stáhnout instagram.apk a nainstalovat :).

hodnocení

:) Aha já jsem to dělala obráceně, nejdřív v google a pak bluestacks :) Děkuji

hodnocení

Nemohu se přihlásit a nejde mi napsat zavináč. Také mi to zpomalilo PC.

richto01*

takbohuzel jina moznost neni :

hodnocení

Našla jsem toto,ale moc to nechápu,myslíte že byste mi mohl ještě pomoci a napsat mi to stručně polopatě? :) *hi*

digiarena.e15.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]