Nejste přihlášen/a.
Zdravím, V patře mám PC připojený k routeru. Odtud je i WiFi. V přízemí mám noťas a teď potřebuji, abych na ploše (v PC i noťasu) měl složku např. "Sdílení" a do ní mohl umisťovat soubory, které by byly upravitelné jak v patře, tak i dole z notebooku.
Zkoušel jsem to klasicky přes domácí skupinu přímo ve Windows, ale to je celé nějaké krkolomé a soubory, které si pošlu do sdílené složky nemohu v té dané složce nijak upravovat. Nemám na to prý práva a nejdou ani nastavit. Takže hledám nějaký osvědčený a jednoduchý nástroj. Děkuji všem za tipy a nápady.
PS: Nahoře v PC mám Windows 10, dole na noťasu W7.
Já we windows nechci speciální účet, chci vše sdílet v účtu, který mám a ten dropbox je sice hezký, ale je to zpoplatněná služba a musí to jít nějak zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.