Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neočekávané vypnutí nb

Od: jane* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Poslední dobou se mi stává taková věc. Když nemám svůj nb připojený k elektřině, tak mi neočekávaně vypne bez upozornění. Stává se to pokaždé, kdy mi nabití baterie hlási okolo 40%. Počítač mi nehučí ani není horký. Mohlo by to být tím, že baterie je již na odpis?

Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, může to být tím, že baterie už není tak perfektní jako dříve. Také mám starší baterku v NTB, nabíjí se kratší dobu (ale prý na 100 procent), systém píše nějaký čas, ale já vím, že "kecá" a je to ve skutečnosti méně. Takže, uvažujte o nové baterii. Zdravím!

P.S. Také se podívejte do nastavení pro využití baterie, jestli tam máte aktivní volbu na to upozornění před vypnutím NTB.

davekappa*
hodnocení

0x
Souhlasím s Benem

hodnocení

0x

Ano, bude to baterie

stonek*
hodnocení

0x

Zvýšený vnitřní odpor baterie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]