Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém, s noťasem. Jsou v něm widows 7, hlásí mi to, že nemám místo a proto je to taky pomalé, ale místo zabrané nemám, nebo aspoň jsem nic nenašla co by to tolik zabíralo. Zkoušela jsem čistit disk, ale nic to nevyčistilo. Bojím se něco vymazat, aby mi noťas fungoval. Jsem z toho špatná a nikdo mi nedokáže poradit. Pár lidí se na to koukalo a nikdo neví kde je zakopanej pes.
Děkuji za radu...
Stahnout a nainstalovat CCleaner a vycisit notebook,samotný Windows to dokonale neumí.Ale jěště předtím si otevři zložku C-tam je windows,programy atd. a na prazdne misto ve slozce klikni pravym na mys-vlastnosti.Pak vycisteni disku.Az ti vyskoci okno kolik windows muze vycistitg,tak v levem rohu je moznost-dalsi a pak je OBNOVENI STINOVE KOPIE.Na to klikni a musi se uvolnit hodne mista.Sam mam win 7 - 64,vim co ti radim.Jestli nebude efekt,ktery cekas,tak CCleaner.
doplněno 08.01.13 19:19:Pokud ovšem hlášení bude pokračovat,tak s největší pravděpodobností bude v ...harddisk,ale to je extrém.Bez něj nb neměl šanci ani nastartovat.Čistit a čistit,případně-záloha a reinstalace systému.Bez obav - bude líp.Radim.
doplněno 08.01.13 19:20:
Co Vám hlásí, že nemáte místo, kdy se hláška objevuje?
Jak velký máte harddisk, kolik místa máte obsazeno a kolik máte volného místa?
Mám obsazeno 536MB z 149GB. Začalo to minulý týden, ale nic to nehlásilo, prostě je to hrozně pomalý, musím hýbat s myší, aby mi cokoli naběhlo a zanáší mi to i data.
Včera jsem to zkoušela čistit ccleanerem, ale zase se vůbec nic neuvolnilo. Prosím poraďte někdo.
Děkuji
Dnes jsem konzultoval tvůj problem přímo s mechanikem od Asusu a Windows ve Zlíně,hlášení je divné,protože win 7 má -podle verze - asi 7 až 9 GB a potřebuje v každém PC zhruba 14 GB pro instalaci,pak se 14 GB zmenší na těch cca 8 GB po odstránění kopie.Spíš bych tvojí pomalost resp. tvého PC přičetl s odborníkem na winndows na 2 věci.Bud ti odchází HD a samotný operční systém je nehorázně dezinformován o velikosi disku a volného místa anebo - 2 bohužel máš v PC vir.Pokud máš v PC nějaký antivirový program,tak to je dobře,ale POZOR!Windows 7 má i svůj-Windows defender a přes správce ůloh ho musíš zakázat!Jinak se ti může bit s jiným antivitema to taky může neskutečně zpomalit PC-taky jsem mněl Avast a Defender a rychlost byla pomalá,jakmile jsem Defender zakázal,tak to jede jako Ferrari.
doplněno 09.01.13 18:02:Nějak jsem to blbě napsal,omlouvám se.Prostě se Defender rád bije s jiným antivirem,proto ho zakaž a natvrdo restartuj PC-natvrdo-vypni notebook,vytahni napajeci kabel a odpoj na vteřinu baterii,pak ji vrat zpatky ,pripoj nap.kabel a spust Wokinka.Pak napiš.A pamatuj-NIKDY-TI NESMÍ BĚŽET 2 ANTIVIROVÉ PROGRAMY NAJEDNOU!
Defender sám o sobě není tak úplně antivir. Není třeba ho vypínat - vyzkoušeno na AVG, Avastu a MSE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.