Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sdílet HDD přes routr

Od: hackus* odpovědí: 8 změna:

Zdravím mám routr ZTE ZXHN F660 připojil sem k němu hdd přes usb routr disk detekoval ale jek se mohu na zminěni disk připojit?

doplněno 23.08.16 09:32:

Používám OS Win xp profesionál SP3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
22.08.16 21:40
hodnocení

0x

hackus*
hodnocení

V nastavování sítě se moc nevyzná navíc mám jinou verzi routru viz obr. Nastavil sem vše podle videa a stejně HDD nikde nevydím tudiš se k němu nemohu připojit. Kde by mohla bý ještě chyba? Dokonce jsem šel tak daleko že sem kontaktoval poskitovatele internetu od kterýho mám routr zapujčen a už je to déle jak 5 dní a stále bez odpovědi.

Jak sdílet HDD přes routr

Když dáš start, spustit a napíšeš \ip_adresa_routeru
ukáže ti to co?

hackus*
hodnocení

nic vyhodí to chybovou hlášku viz. obr.

Jak sdílet HDD přes routr #2

Pardón, zredukovalo mi to lomítka, tak tedy, start, spustit a ip_adresa _routeru

doplněno 23.08.16 20:27:

ip_routeru

doplněno 23.08.16 20:29:

Raději jsem to dal do obrázku ;)

Jak sdílet HDD přes routr #3
hackus*
hodnocení

Hodilo mi to přihlášení k routru předpokládám viz. obr. Když sem se chtěl připojit pak karta zmizela a dále se nic nedělo. Skusil sem to znovu ale před uživatelským jménem mám IP adresu routru když kliknu na OK karta zmizí a vzápětí se oběví. Když smažu IP adresu routru tak po kliknutí na OK karta smizne a v zápětí se oběví a zase před uživatelským jménem mám IP adresu routru a tak se to poakuje pořád dokola. viz obr. Skusil sem zaškrknout uložit heslo a vymazat před uživatelským jménem IP adresu routru i s lomítkem karta zmizela a cca do 10 vteřim byla zpět a zase před uživatelským jménem mám IP adresu routru. Jinak se do routru dostávám přes prohlížeč

Jak sdílet HDD přes routr #4
Jak sdílet HDD přes routr #5

Nepsal bych tam znovu tu IP adresu do přihlášení a zadat tam musíš heslo, které jsi nastavil na routeru pro sdílení (ne pro přístup na web routeru). Pokud jsi uživatele nenastavil tak v tom bude asi ten problém. Když si nastavíš stejný jako máš na PC tak by to nemělo chtít ověření.

hackus*
hodnocení

Trochu jsem s tím zápalis ale nakonec sem na to přišel. když sem se pokoušel nastavit jméno a heslo ta mně to stále nešlo pak se mi to nastaveni nechtělo ani uložit pak sem tam zaškrknul anonimní a už to funguje. Díky moc za pomoc všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]