Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Historie v počítači

Od: tomas678 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Mám společný počítač s přítelkyní. Zjistila mi v historii stránky na kterých jsem byl a to já nechci. Řekla mi taky že mi muže zjistit i zpětně kde jsem byl před 6.měsíci. Jak tomu všemu zabránit? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Máte dvě možnosti:
Buď vyměnit zvědavou přítelkyni...
Nebo zřídit na počítači dva účty,jeden pro sebe,jeden pro ni,chráněné heslem.
Při zapnutí počítače se přihlásíte na svůj účet.
Myslím že když se přihlásí ona,neměla by do Vaší historie vidět.
Jinak CCleaner.

krtek*
hodnocení

4x

CTRL+SHIFT+DEL :)) a smazat..jinak ten anonymní režim...btw...to máte takovou stíhačku?

hodnocení

3x

Buďto dva účty pro každého, nebo mazat historii, případně ji nastavit tak, aby se po zavření prohlížeče vymazala. Ovšem vzhledem k dotazu tipuji, že přítelkyně bude počítačově gramotnější, no a jestli je to ona, kdo doma nosí kalhoty...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, Historie v prohlížeči se dá vymazat, tak to dělejte. Podle typu prohlížeče to najdete v jeho nastavení. A např. Google Chrome umožňuje otevírat stránky v anonymním režimu, tak se jejich historie neukládá a nejde potom zjistit. Jo, a přítelkyni řekněte, že šmírovat se nemá a je to hnusné. Zdravím!

P.S. Také si můžete nastavit, že se historie stránek nebude zaznamenávat nebo vše prohlížeč vymaže po svém zavření.

romanb74
hodnocení

1x

Buď si pořiďte každej vlastní zařízení, nebo si alespoň zřiďte osobní zaheslované účty.

... nebo přítelkyni přiznejte svou sexuální orientaci... *zed*

honzmalatny*
hodnocení

0x

-- ccleaner, mazat historii, použít anonymní okno v prohlížeči. atd

hahanaj*
hodnocení

0x

to není přítelkyně ale špionka

Zkus tři klávesy najednou ctrl+shift+n Dost prohlížečů tak otevře nové anonymní okno. To neukládá historii navštívených stránek. Stiskem ctrl+H vyvoláš historii která už uložena je a smažeš ji jako každý jiný text.
doplněno 20.08.16 12:59: Pak ještě nastavit ukládaní cookies tak aby se po zavření prohlížeče mazaly.
doplněno 20.08.16 13:01: Jestli ale stíhačka umí a instalovala keylogger ví co píšeš s zná i všechna hesla.

bixx
hodnocení

0x

A tvrdí pravdu, že to zjistila vyloženě z historie prohlížeče? Pak je jednoduché řešení, historii smazat. Je ajťačka nebo průměrný počítačový blb?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma anonymní okno

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]