Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje instalační kód - Steam

Od: krabkrabice odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. potřeboval bych poradit. (nečekaně)

Mám doma hru Lego MARVEL Super Heroes ( možná,že ji znáte ), nainstalovanou na Steam. Po určité době jsem ale musel obnovit účet a znovu se přihlásit. Zapomněl jsem ale heslo, teda nezapomněl, jenom jsem asi psal špatné pořadí velkých a malých písmen atd. Chtěl jsem, kvůli potížím se získáním nového hesla, založit nový účet. Na novém účtu jsem to chtěl spustit znova, ale ukázalo se mi tam, že to nemám stažené ani koupené, ale že to můžu koupit od uživatele *************, což byl můj starý účet! Tak mě - experta - nenapadlo nic lepšího, než odinstalovat hru a znovu ji nainstalovat. Problém byl ale v tom, že při instalaci, když jsem napsal instalační kód, napsalo mi to, že už kód použít nemůžu, když jsem ho jednou použil a že může být použit jen jednou! Poraďte mi prosím, co s tím!?!?!?!?!?!?!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč jste si zakládal nový účet na STEAMu? Když existuje možnost nechat si vygenerovat nové a poslat ho na email, který je s účtem spojen?

romanb74

Přesně tak, nejjednodušší cestou je zprovoznění původního účtu. Mám s dětmi rovněž účet na Steamu z doby, kdy jsem jim pořizoval nějaké hry (Torchlight 1-2) a vzhledem k tomu, že s dětmi nežiji ve společné domácnosti, tak se samozřejmě stalo, že jsem zapoměl přihlašovací údaje a musel jsem (již několikrát) zažádat o reset hesla a přístup na účet.

trevor*
hodnocení

0x

Stačí požádat o změnu hesla na email. Když si nějakou hru koupíte a na nějakém Steam účtu aktivujete, nelze ji znovu aktivovat na jiném ani když hru přeinstalujete. Hra je vázána na účet.

davekappa*
hodnocení

0x
Mylsím si že jste na špatný adrese s touhle otázkou :D zeptejte se podpory na steamu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]