Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze najít smazaný blog?

Od: barah odpovědí: 2 změna:
Ahoj, zdravím, dobrý den...
Měla jsem založený blog přes blog.cz ale z jistého důvodu jsem ho musela smazat.
V souvislosti s deepwebem jsem viděla různá videa, četla články a diskuze (nevím ale, jestli byly všechny tak důvěryhodné, jak se tvářily). Někde se říkalo, že se nic z internetu nedá trvale smazat (vždyť lze získat i soubory vyhozené z koše) a proto se chci zeptat, jestli je možné, že data (jde mi hlavně o ty mnou napsané články) z mého blogu tam ještě někde jsou? A že se k nim lze dostat... Jen mě zajímá, jestli je to možné, protože bych se ke svým článkům, které jsem psala roky a smazala je během pár vteřin, chtěla pokusit nějak dostat. Alespoň pokusit. Byly by tyhle pokusy marné?
Prosím nepište mi, že je to má chyba, že jsem si ten blog smazala - to já vím! A na druhou stranu jste u toho nebyli, v té chvíli jsem neviděla jiné východisko...
Děkuji předem za jakékoliv odpovědi a informace!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

záleží jakou měl návštěvnost resp jak byl důležitý. Zkuste tady: archive.org/... nahoru zadejte url toho blogu a třeba bude mezi archivem. Těžko tam bude vše, dost možná to bude rozházené, ale pár textů by tam být mohlo.

barah
hodnocení

Děkuji Vám mnohokrát, ani nevíte jak jsem vám vděčná i za to málo, co jsem teď našla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]