Ahoj, zdravím, dobrý den... Měla jsem založený blog přes blog.cz ale z jistého důvodu jsem ho musela smazat. V souvislosti s deepwebem jsem viděla různá videa, četla články a diskuze (nevím ale, jestli byly všechny tak důvěryhodné, jak se tvářily). Někde se říkalo, že se nic z internetu nedá trvale smazat (vždyť lze získat i soubory vyhozené z koše) a proto se chci zeptat, jestli je možné, že data (jde mi hlavně o ty mnou napsané články) z mého blogu tam ještě někde jsou? A že se k nim lze dostat... Jen mě zajímá, jestli je to možné, protože bych se ke svým článkům, které jsem psala roky a smazala je během pár vteřin, chtěla pokusit nějak dostat. Alespoň pokusit. Byly by tyhle pokusy marné? Prosím nepište mi, že je to má chyba, že jsem si ten blog smazala - to já vím! A na druhou stranu jste u toho nebyli, v té chvíli jsem neviděla jiné východisko... Děkuji předem za jakékoliv odpovědi a informace!
záleží jakou měl návštěvnost resp jak byl důležitý. Zkuste tady: archive.org/... nahoru zadejte url toho blogu a třeba bude mezi archivem. Těžko tam bude vše, dost možná to bude rozházené, ale pár textů by tam být mohlo.
barah
Děkuji Vám mnohokrát, ani nevíte jak jsem vám vděčná i za to málo, co jsem teď našla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.