Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním nějakej levnej USB set top box do notebooku s přípojkou na kabelovou anténu?
Měl jsem předtím od mini digi vox II od známého - ale jelikož mám novej notebook nejde mi vůbec nainstalovat ať dělám co dělám...
Proto sháním nějakej jinej?
SeTopBox převádí digitální signál na analogový, aby je starší TV uměly zpracovat. Vy potřebujete spíš DVB-T přijímač, ne? To je také důvod, proč se starším zažízením nekomunikuje nový notebook. Třeba tady: alza.cz/...
Zřejmě máš spíš nový operační systém pro který nejsou ovladače a hlavně aplikace pro média. S notebookem to nesouvisí. Pokud máš například W 10,tak se dívej po výrobcích, které tam mají napsáno, že je pro daný OS kompatibilní. Těžko Ti bude fungovat něco co skončilo u XP.
Nejlepší je zadat do Heuréky TV tunery, třeba takhle :
A tam si vybrat. Ovšem problém je, že se bude za chvíli přecházet na DVB-T 2 tak si toho moc neužiješ.
Napsal jsem to špatně - notebook nemám nový - jen jsem instaloval znovu operační system Windows 7 Home premium ...
A nedají se ty ovladače nějak doinstalovat, aby mi šlapal ten Digi Vox mini II?
A nebo když koupím nějaký jiný - jak se dozvím jestli mi pojede nebo taky ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.