Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním Set Top Box do notebooku?

Od: trautenberk* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, sháním nějakej levnej USB set top box do notebooku s přípojkou na kabelovou anténu?

Měl jsem předtím od mini digi vox II od známého - ale jelikož mám novej notebook nejde mi vůbec nainstalovat ať dělám co dělám...

Proto sháním nějakej jinej? *bzum*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

SeTopBox převádí digitální signál na analogový, aby je starší TV uměly zpracovat. Vy potřebujete spíš DVB-T přijímač, ne? To je také důvod, proč se starším zažízením nekomunikuje nový notebook. Třeba tady: alza.cz/...

fran56ris*
hodnocení

2x

Zřejmě máš spíš nový operační systém pro který nejsou ovladače a hlavně aplikace pro média. S notebookem to nesouvisí. Pokud máš například W 10,tak se dívej po výrobcích, které tam mají napsáno, že je pro daný OS kompatibilní. Těžko Ti bude fungovat něco co skončilo u XP.

Nejlepší je zadat do Heuréky TV tunery, třeba takhle :

tv-tunery.heureka.cz/...

A tam si vybrat. Ovšem problém je, že se bude za chvíli přecházet na DVB-T 2 tak si toho moc neužiješ.

trautenberk*
hodnocení

Napsal jsem to špatně - notebook nemám nový - jen jsem instaloval znovu operační system Windows 7 Home premium ...

A nedají se ty ovladače nějak doinstalovat, aby mi šlapal ten Digi Vox mini II?

A nebo když koupím nějaký jiný - jak se dozvím jestli mi pojede nebo taky ne?

Pokud si ovladače k zařízení nestáhly windows samy, tak samozřejmě se dají doinstalovat ručně. Stáhněte si je ze stránek výrobce. Zvolte si jen svůj operační systém :

cz.msi.com/...

remisak*
hodnocení

0x

search.seznam.cz/...

Stáhnout a nainstalovat Driver Booster

hodnocení

0x

alza.cz/... já mám tenhle a naprostá spokojenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]