Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit přezdívku na facebooku

Od: anonym* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, potřebuju poradit jak odstranit přezdívku která se zobrazuje pod jménem na profilu, nějak to nemůžu najít, díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

V modré liště nahoře kliknout na zámeček, vybrat nastavení, vlevo kartu Obecné ► Jméno a upravit. Pozor: Po změně nebude dalších 60 dnů provést další změnu.

Doufám, že němčina v mém nastavení nebude mást. U prvního vykřičníku lze zadat nebo měnit jméno. Druhý vykřičník (dole) upozorňuje na možnost stáhnout z FB kopii svých dat (může se hodit).

Jak odstranit přezdívku na facebooku
anonym*
hodnocení

Ahoj, díky za odpověď. Problém je že v tom nastavení se mi ani ta přezdívka neukazuje že bych ji měla mít na profilu. I když tam zadam jen jméno a příjmení a pak jdu na timeline, přezdívka je tam pořád.
petra*

Ahoj, nomentálně se trápím se stejným problémem. V nastavení ani nikde jinde se mi neukazuje, že bych tu přezdívku měla nastavenou. Můžu se zeptat, jak si to vyřešila?

anony*

Ahoj, měl sem ten samý problém.. vyřešil jsem to tak že sem si prostě nastavil novou přezdívku stejnou jako je moje jméno a příjmení které mám použité na FB.. a nejednou to co bylo v závorce zmizelo a nebyla tam přezdívka žádná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]