Nejste přihlášen/a.
Nějak špatně mi jde kopírování odkazů do složek. Odkaz zabarvím a po kliknutí na kopírovat ta barva nezmizí, musím kliknout 2x, pak při kliku na vložit, se ale ve složce nic neobjeví. Opakuji to třeba 5x, až se to náhodou někdy povede. Je to o nervy, ale při kopírování do mailu to funguje spolehlivě. Nevím, jestli to není instalací Widows 10, nebo je to shoda náhod? Poradíte, co s tím?
Dobrý den, v PC jsou složky (adresáře) a ty obsahují soubory. Odkaz (asi na stránku z internetu) zřejmě chcete vložit do souboru (nějakého dokumentu). Při kopírování ponechte odkaz zabarvený (zvýrazněný) a na volbu Vložit by to mělo fungovat. Nebo použijte klávesy Ctrl + C (kopírovat) a potom v dokumentu pro vložení v místě kurzoru klávesy Ctrl + V. Zdravím!
Nemáte zač.
Dobrý den, já to také neumím. Také mi to nejde. Mohl byste nám to nějak podrobněji popsat jak se to dělá. Nešlo mi to ani když jsem měla jiný OS. Když chci třeba sem vložit odkaz na nějakou stránku, tak zabarvím odkaz té stránky a pravou myší otevřu nabídku co se stránkou chci udělat, vyberu kopírovat. Pak otevřu třeba tady odpovědi a chtěla bych sem stránku vložit, kliknu pravou myší otevře se mi nabídky co chci udělat a možnost vložit tam není nebo nesvítí. Poraďte prosím, co dělám špatně.
No kopíruješ to dobře, ale v místě, kde to chceš vložit, klepni, musí blikat kurzor, pak teprv pravým, a po rozbalení nabídky se vložit určitě objeví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.