Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype po továrním nastavení

Od: drowt odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Mám strašně velkej problém a potřebuju poradit. Dneska jsem svůj PC hodil do továrního nastavení a můj skype se asi nějak bugl. Na stránkách skypu a skypu online mám svůj normální účet, ale když se přihlásím do skype aplikace svoji hotmail adreasou, tak mi to udělá úplně nový účet, i když na té samé hotmail adrese už svůj starý účet mám. Nevíte čím by to mohlo být a jak to spravit?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kabod*
hodnocení

0x

díky ruzným změnám v nastavení mám na skype asi tři adresy a mrtvé,neb to nehodlá přijmout platná hesla..Takže mám další přihlášení které funguje a lidem se kterými komunikuji to sdělím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]