Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: huntirovak* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji radu, nechal jsem si přeinstalovat Ps. a za dva dny nastal problém měl jsem zálohované data na přenosném-fleskdisku a povrácení dat do Ps. jsem ho odebral a tak vznikl problém. Druhý den nešel počítač zapnout, a napsalo to problém, špatným odebráním fleschdisku byl poškozen spouštěcí soubor. Zkusil jsem obnovu systému ale ani to nejde. Tak bych chtěl vědět jestly se stím dá něco dělat, třeba přes TeamWiwer a nebo jestly je nutné kompletní přeinstalování. Ps. disk jsem odebral normálním zpusobem jako již několikrát. Děkuji za radu a krásný zbytek dne

výtka
Upozornění od sys hejkal 13. 08. 2016 03:58:17
Zadání otázky do poradny věnujte prosím trochu času.
Předmět otázky by měl vyjádřit podstatu problému, ne že jde o problém, potřebujete pomoc atd.
.
Poradit potřebují téměř na všichni.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Moc otáze nerozumím. Špatným odebráním flashky z PC se může něco stát leda té flashce, ne (resp. nemělo by) datům v PC a už vůbec ne "spouštěcímu souboru" (co to je? zavaděč?). Spíš jestli se něco v PC nepřepsalo kopírováním z flashdisku.

Takže teď PC nejde nastartovat? Jestli ne, ani TeamWiever nic nezmůže, protože bez funkčního PC ho samozřejmě nejde spustit.

fany

TeamWiever

Nemusíš mi věřit, ale jednou se mi povedlo na dálku nastartovat pc, ale je pravda, že druhý v jiném městě pc musel spustit na můj příkaz. Takže vím, že to jde, ale už je to dávno, tak asi 6 let. Ale samozřejmě ten druhý měl v pc také TeamWiever. Často jsem se mu na dálku hrabala v pc, uměl ho jen vypnout a zapnout.

huntirovak*
hodnocení

Děkuji za radu, povedlo se mě ho zprovoznit a nevipínám ho a dávám ho režimu spánku. ahoj

fany

Dovolím si ještě Ti poradit srovnání registrů počítače - mám sedmičky, takže fotky jsou z nich.
Jedna věc, kterou pravidelně dělám každý měsíc. A pc mám OK.
Polož kurzor na ikonu Počítač a dej pravou stranu myši

klikneš dole na vlastnosti a tam postupuj už podle fotek. A to si schovej a dělej to také tak, nebudeš mít problémy.
A pak už můžeš klidně pc vypínat, protože až Ti asi po cca 2 hodinách znovu najedou windousy tak, že nehodí žádnou hlášku, systém se opravil a máš pc v pořádku.
Nemusíš se bát, nic to s pc neudělá, ale nesmíš ho v žádném případě přerušit, nech ho pracovat, poběží čísla, jak si bude rovnat registry. Trvá to cca 2 hodiny.

Samozřejmě bys mohl udělat opravu systému přes instalační CD, ale nevím, zda ho máš. Mimochodem, pokud bys ho měl, tak i ono je bootovací. Mohl jsi systém nahodit i přes něj.

Takže -
jyxo.info/...

jyxo.info/...

jyxo.info/...

Dej vědět až vypneš a zapneš pak už normálně počítač. Musí se to opravit, tak nezapomen, at Ti to nikdo nevypne během opravy. Zdraví Tě vnucka-fany, seznam.cz.

huntirovak*
hodnocení

Předpokjádám že víš komu radíš, jináč také vás zdravím děda

fany
hodnocení

0x

nahodit pc se mi podařilo i těmito způsoby:

1 - botoovací CD do mechaniky a spustit pc

2 - vložila jsem do mechaniky CD s Linuxem.cz

3 - jiný HDD s OS,
a jednou, to byl hodně zavirovaný počítač jsem ho dala do provozu tak, že mám schovaný HDD 40 GB s OS Windows XP, takový nostalgický zbytek, už mám jiný OS, který jsem dala jako další HDD do pc. A pak jsem spustila počítač a uplně normálně naběhl. Pak jsem HDD ten 40 GB vyndala, to jsem znovu samozřejmě vypla počítač a pak mi po dalším zapnutí pc už naběhl, tedy moje sedmičky, které jsem odvirovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]