Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou herní myš? Optická vs Laserová

Od: samalamadumalam odpovědí: 1 změna:

Zdravím, nedávno jsem si koupil novou podložku pod myš k mojí trošku starší Genius herní myši. U té se celkem začalo projevovat že když udělám velmi prudký pohyb myš se sekne a na můj prudký pohyb nereaguje. Avšak když podložku odstraním a hraju na mém čistém stole tak reaguje sto procentně na všechny moje prudké pohyby. Takže si říkám že to chce asi novou myš a tak se chci zeptat jestli by byla například myš Steelseries Rival 100 dobrá s podložkou pod myš a reagovala by na prudké pohyby, či bych si musel sehnat nějákou laserovou? V čem jsou vlastně Optické a Laserové myši lepší? Děkuji za odpověd

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Zdravím, jednoznačně optickou myš. Laserové dokáží pracovat na větším množství typů povrchů, ale za to mají větší akceleraci která není vůbec vhodná pro hraní FPS gamesek. Optická technologie byla velmi vyladěna a neduhy jsou téměř vymíceny. Pokud se aspoň trochu víc věnuješ FPS hrám, tak z nejlevnějších doporučuji Steelseries Rival 100 a Steelseries QCK podložku. Sám to takhle mám a super :) Pokud máš víc peněz tak Rival 300. Hlavně ne razer! Rival 100 na té podložce funguje super, reaguje na vše a Steelseries má velmi kvalitní senzory bez akcelerace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]