Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestíhají načítat videa na youtube

Od: jyri* odpovědí: 4 změna:

zdar lidi měl sem zaprasený pc tak sem ho dal do továrního nastavení a ted skousim a na youtube mi stejně videa nestačí načítat čím to muze být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomalým připojením?

jyri*
hodnocení

16mb/s snad stačí ne

mowla*
hodnocení

0x

Zkus nějaké video nechat proběhnout a pak zmáčkni Replay. - to už bude stažené a přerávat se z tempu...

Pokud bude opět trhané, máš pomalý počítač... Pokud bude plynulé, máš pomalé připojení...

doplněno 21.11.12 21:10:

Nevypisuj mi tu parametry, ale vyzkoušej to - podle toho ´testu´ se pak můžeme odpíchnout při hledání problému...

doplněno 21.11.12 21:15:

A - mimochodem - wifi ti asi nechodí 16 MB... Nebo je to Mb?

Teoreticky reálnou rychlost (reálně chodí méně) můžeš zjistit na adapteru (některé SW ji detekují) nebo na routeru (o5)...

doplněno 21.11.12 21:17:

Když to necháš naběhnout, přehrává se plynule - OK... Takže je pomalé připojení...

Jaký máš signál na wifi?

doplněno 21.11.12 21:24:

Hmmm - z toho pořád nevím, jestli to máš v MB nebo Mb...

Speed testy zatím vynecháme - realita bývá zajímavější - kukni na router, do Management (nebo tak nějak), Statistics (nebo tak nějak), tam by mělybýt grafy aktuálního připojení pro WAN, LAN i WLAN... Pak spusť stahování něčeho většího (třeba z YT) a sleduj, jakou rychlost ti naměří router...

doplněno 21.11.12 21:26:

A ještě - "plnej signál" - v jaké normě? (b/g/n)... "Upadne čárka" - to je údaj na houby, kolik je to v dB?

jyri*
hodnocení

parametry notebookuIntel Core i7 3630QM s frekvencí 2,4 GHz6 MB L3 Cache4 jádra, 8 threadůIntel Turbo Boost 2 s frekvencí 3,4 GHzMax TDP: 45 W rychlost připojení 16mb/s wifidoplněno 21.11.12 21:13: skouším to když to nechám naběhnout tak se to přehrává plynule notebook je nově v továrním nastavení takže je jako nový dříve se mi to nezasekavalo na pc se mi to ted nezasekává je na notebookudoplněno 21.11.12 21:19: mám plnej signál občas upadne jedna čárka jinak v poho na stránkách speedtest.net mam rychlost 16,7mb/s a upload 1,9mb/s

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]