Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft word, jak zdarma

Od: pokanek odpovědí: 14 změna:

Hoj,

chtěl bych se zepatat jestli je nějaká verze office word od microsoftu zdarma, stačí mi verze 2007+

potřebuji to alespon na půl roku, ale našel jsem jen trial verze na 1 měsíc, já bych si to klidně "kreknul" ale mám w10 a na něm nelze mít takový nelegánlí software, jelikož by to hned smazal, napadla mě jedna možnost stáhnout si m. w. 2007 měsíc na něm pracovat a poté stáhnout m.w.2010 atd.

?

nebo je i jiná možnost, nechci za to platit

mám i office 365 na netu, ale s tím se nedá pracovat je to na nic, nebo jde nějak stáhnout word do pc a poté ho nějak aktivovat přes Office 365?

díky předem

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x
OpenOffice nebo LibreOffice jsou zdarma a MS Office plne nahradi.
chlamak*

*palec*

V ledacem tyto opensource MS office i predci ...

V čem třeba?

wolfman
hodnocení

prosím dáte mi někdo odkaz kde stáhnout trial verzi m.wordu verzi 2010 nebo 2013, a pak si stáhnu ten libreoffice nebo open ofiice jen potřebuji vědět, který znich je lepší jak aby šel pak ten soubor otevřít i v m.wordu
předem díky

Tohle nemusíte ani zkoušet. Dokumenty z Libre-/OpenOffice nebudou vypadat stejně ve Wordu a naopak. Pokud chcete tvořit dokumenty, které někdo bude chtít otevírat ve Wordu, a nebude to triviální jednostránkový dokument, natož aby to obsahovalo obrázky nebo tabulky, musíte použít Word. Pro běžnou práci skutečně Libre-/OpenOffice mohou nahradit Microsoft Office, ovšem pouze za předpokladu, že všichni příjemci budou používat také Libre-/OpenOffice. Pokud používáte pokročilé funkce nebo potřebujete doplňky, nelze považovat free varianty za plnohodnotnou náhradu.

stonek*
hodnocení

1x

Navrhuji Vám pořídit si legální bezplatné řešení. A když už nemáte zábrany krást a podvádět, tak se s tim, prosím Vás, veřejně nechlubte. Nejen že to blbě vypadá, ale přijde mi to i dost nerozumný počin... Navíc zde je, naštěstí, zakázáno radit jak krást a podvádět.

x®
hodnocení

1x
Libre je nástupce Open Office a logicky je tím pádem dokonalejší. Navíc před pár dny vyplivli úplně novou verzi bohatší o další funkce. Co se týče kompatibility s wordovymi dokumenty , otevře Libre všecko a po uložení do správného formátu se uložené dokumenty zase dají běžně používat pod wordem. Jen jsem se setkal čas od času s tim, že word rozházel úpravu dokumentu. Odskoky od kraje a pod.

hodnocení

0x

To jsou směšné ceny. avizo.cz/...

hodnocení

0x

Zdarma office neni.

Zde je 60denní trial na MS OFFICCE PROFESSIONAL 2013 PLUS - microsoft.com/...

hauu*
hodnocení

0x

Ještě mě napadlo to, že na Android jsou officy zdarma. Ale nevím, jestli na iOS nebo WP. Ikdyž nepředpokládám, že Vám to nahradí plnohodnotný Oficcy na PC.

maara*
hodnocení

0x

Kupte si normálně legální .. a máte klid.

Stahnout si to zdarma nejde.

Radit vám v tom nikdo nebude, neboď se to nesmí.

hodnocení

0x

Jaké funkce potřebujete využívat? Možná by bylo možné sehnat Office Starter 2010, které se kdysi dávaly na PC zdarma. Obsahuje to funkčně ořezaný Word a Excel a panýlek s reklamou.

praivo*
12.08.16 11:47
hodnocení

0x

Těch <200 Kč na měsíc za legální je moc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]