Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát CDfs

Od: wydra® odpovědí: 2 změna:

Dostalo se mi do rukou cd, darek, nelze prehrat (Win7) a ve vlastnostech jsem se dozvedela, ze je to format CDfs, linuxový.

Poradite mi prosim v čem bych cd mohla prehrat? Win hlasí, logicky, že je prázdné. Pro mě něco nového, ráda se zas něco přiučím. Díky za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vypadá to, že je špatně nakonfigurován cdfs driver (CD File System reader)

Nejjednodušší pro Vás bude, když si stáhnete utilitku ServiWin -> nirsoft.net/... (odkaz na stažení je až úplně dole -> Download ServiWin/...

Onen archiv ( serviwin.zip) rozbalte a spusťte serviwin.exe. To je prográmek, co ukáže všechny nainstalované ovladače a služby ve vašem počítači. V něm najděte cdfs ovladač, který bude mít nejspíše nastaveno ve sloupci Startup Type hodnotu disable. Klikněte na tento řádek pravým tlačítkem a nastavte Startup type na hodnotu System. Potvrdte hlasku "OK"a restartujte. Po restartu zkuste CDčko. Pokud by to stále nešlo, nastavte hodnotu Automatic. více viz obrázek

Formát CDfs
hodnocení

1) ti opravdu moc dekuju za podrobny popis a pomoc. ANO, pomohlo to (mimochedem to cd zadny zazrak, ale prinos, to ano)

Priste snad zas pomohu nekomu jinemu, neni to bezne.

S usmevem zdravim, Wydra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]