Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ! FRD údajně umí pokračovat v načatém stahování. Pokud stahování přeruším (pozastavením nebo vypnutím FRD) a znovu spustím, objeví se dotaz - viz obrázek. Po žádné z nabízených odpovědí mi však stahování nenaváže na již částečně stažený soubor, ale načítá se znovu od nuly. Na druhém obrázku je mé nastavení Možnosti. Může prosím někdo poradit, kde je chyba? Používám WXP SP3 a FRD 0.9u4. Děkuji !
Ve FRD jsem nikdy nic nenastavoval, pouze adresář. Při přerušení, ať už pozastavením nebo rovnou vypnutím PC, stačí jenom spustit stahování a pokud jsem si všiml, tak se FRD sice tváří, že začíná stahovat znovu, ale podle mě pouze zkontroluje, co má už nahráno a pak naváže. Nikdy se mě na nic neptal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.