Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám v notebooku celkem 3 USB : 2 USB na pravé straně vedle DVD romky a jedno USB na straně levé ...
Ale jedno USB na pravé straně mi nic nenačítá a to vedle ano - nedávno jsem instaloval novej WINDOWS a je možný že jsem to nějak rozházel v BIOSU?
Může mi někdo poradit jak zase USB zprovoznit?
Ve spravci zarizeni je vse fajn? (Start -> devmgmt.msc -> spusti se spravce zarizeni -> Menu Zobrazit -> "Zobrazit skryta zarizeni" -> Řadiče USB -> je tu nějaký vykřičník či jiná výstraha?
Pokud mate preinstalovyn NTB uz dlouho, budete tam mit strasne moc sedivych polozek "Slozene zarízeni USB" .. vypnete tedy "skryta zarizeni" a hodte cisty nahled USB radicu.
Takhle naslepo bych nerad radil, ale resenim je odinstalovat onen spatny radic -> kliknout na nej pravym tlacitkem -> odinstalovat -> pak kliknete uplne nahoru (nazev vaseho PC) a v menu Akce kliknete na "vyhledat zmeny hardware". Usb se Vam samo doinstaluje. Muzete samozrejme laborovat a odebrat vsechny USB co tam mate, ale neleknete se, ze Vam treba prestane fungovat USB klavesnice ci mys (cokoliv strcene do usb) Proto pokud nemate funkcni touchpad / trackpad, tak budete muset udelat pote restart natvrdo ...
Ve správci zařízení jsou tyto položky s vykřičníkem :
Řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI
Řadič sběrnice SM
Řadič USB (Universal Serial Bus)
Síťový adaptér
Síťový adaptér Ethernet
Jenomže když pak kliknu na (název mého PC) a v menu akce - vyhledat změny hardware - se spustí vyhledávání aktualizací, které nakonec nic neaktualizují?
Dokonce jsem koukal do ovládacích panelů kde mám zaškrtnuto Windows Update - instalovat aktualizace automaticky (doporučeno)?
Jinak novej WINDOWS 7 Home premium mám nainstalovanej 3 den ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.