Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záložní disk

Od: marcelat* odpovědí: 2 změna:

potřebuji koupit záložní disk k notebooku Toshiba. jaké další údaje musím vědět při koupi?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pod pojmem záložní bych si představil druhý disk, ale externí přes USB 2,5´´ a cca velikosti toho interního v NB.
Pokud je o disk vyměnitelný do NB, tak je potřeba znát rozměr (2,5´´ nejčastěji), velikost (kolik GB) a taky jak je připojen (SATA, PATA, M2)

figurek*
hodnocení

2x

jděte do nějakého lepšího specializovaného obchodu a vezměte váš notebook sebou, ať vám prodavači poradí a disk předvedou. Není zas tak úplně snadná koupě. Já jsem k vánocům dostal od děcek vnější HDD 500GB Verbatim Store ang Go, jenže můj noťas se s ním nebaví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]