Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlaždice Fotky ve Win Phone 10

Od: mtan odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Zeptám se velice stručně. Má aplikace Fotky ve Win 10 na telefonu nějak definováno, jaké fotky zobrazuje a jaké ne?
Už jsem stylem pokus-omyl zjistil, že nezáleží na tom, v jaké složce je fotografie uložena.
Fotografie označím jako Oblíbené. V nastavení ve Fotkách vyberu možnost zobrazovat Oblíbené fotografie, ale zobrazují se mi jen některé. A jedná se vždy pouze o ty samé. Pokud vyberu pouze fotografie, které se mi na dlaždici nezobrazovaly, je dlaždice prázdná, resp. transparentní. Pokud zase vyberu jen ty, které se zobrazovaly, ukazují se normálně.
Nevíte někdo co s tím?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A není tam jako u PC verze vlevo nahoře zvolit alba a v nich seřadit podle nejnovější, nebo od A do Z?

mtan
hodnocení

Ano, je to tam pro řazení, ale funkci dlaždice to neovlivní. Zobrazují se mi pouze nějaké fotky z mnou vybraných. Nevím proč? Zkoušel jsem i změnit jejich rozlišení v editoru ale bohužel...
mtan
hodnocení

Tak je to rozlišením. V editoru jsem upravil rozlišení fotky, která nešla na rozlišení té, která šla a ejhle... Už se zobrazuje...
.
.
.
Řešení, upravit rozlišení obrázků, které chci zobrazovat... Resp. třeba rozlišení na šířku, focené fotoaparátem telefonu. Tj 3264 x 1840 a pravděpodobně menší poměrové verze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]