Dobrý den. Zeptám se velice stručně. Má aplikace Fotky ve Win 10 na telefonu nějak definováno, jaké fotky zobrazuje a jaké ne? Už jsem stylem pokus-omyl zjistil, že nezáleží na tom, v jaké složce je fotografie uložena. Fotografie označím jako Oblíbené. V nastavení ve Fotkách vyberu možnost zobrazovat Oblíbené fotografie, ale zobrazují se mi jen některé. A jedná se vždy pouze o ty samé. Pokud vyberu pouze fotografie, které se mi na dlaždici nezobrazovaly, je dlaždice prázdná, resp. transparentní. Pokud zase vyberu jen ty, které se zobrazovaly, ukazují se normálně. Nevíte někdo co s tím? Děkuji
A není tam jako u PC verze vlevo nahoře zvolit alba a v nich seřadit podle nejnovější, nebo od A do Z?
mtan
Ano, je to tam pro řazení, ale funkci dlaždice to neovlivní. Zobrazují se mi pouze nějaké fotky z mnou vybraných. Nevím proč? Zkoušel jsem i změnit jejich rozlišení v editoru ale bohužel...
mtan
Tak je to rozlišením. V editoru jsem upravil rozlišení fotky, která nešla na rozlišení té, která šla a ejhle... Už se zobrazuje... . . . Řešení, upravit rozlišení obrázků, které chci zobrazovat... Resp. třeba rozlišení na šířku, focené fotoaparátem telefonu. Tj 3264 x 1840 a pravděpodobně menší poměrové verze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.