Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat znak nekonečno?

Od: over odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
jak lze na klávesnici napsat znak pro nekonečno?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste ALT + 8734 Prohlédněte si také: sixkiller.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý den, přímo z klávesnice lze jen klávesovou zkratkou - držet levý Alt a zároveň na numerické vyťukat 8734 liteera.cz/... ale bohužel to funguje jen v některých programech. (Teď jsem to zkoušel v OpenOffice Writeru, a tam to nejde). Univerzálně jej lze zkopírovat z mapy znaků (menu Vložit> Speciální symbol, po napsání ho označím, zmáčknu Ctrl + C a vložím ho, kam potřebuju, pomocí Ctrl + V).

hodnocení

0x

ALT + 8734 ∞ ale někdy to zobrazí trojúhelník, pak se chce podívat do mapy znaků. kde přesně je uložená.

hodnocení

0x

Na webu jsem našel ALT + 8734, ale mně to píše trojúhelník...

Pro znak nekonečno použijte mapu znaků:

Jak napsat znak nekonečno?

hodnocení

0x

Znak nekonečno je trochu složitější, asi jedině kopírovat z mapy znaků nebo odjinud ∞

isteron
hodnocení

0x

Na klávesnici s op. systémom 7, to ide : ale v rubrike Word pad.

iz*

Otázka je po dvou a čtvrt roce už asi vyřešena.

OT: Co je "rubrika Word pad"? (Znám jen program Wordpad.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]