Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chtěl jsem vrátit PC do tovarního nastavení (windows10), ale po restartu mi nejde klavesnice ani myš. Zkoušel jsem jinou myš, klávesnici ale bez výsledku.. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Děkuji Vetrak
Pokud máte klasický PC, tak při vypnutém PC ze sítě ze základní desky na pár minut vyjměte lithiovou baterii CR2430 (taký stříbrný peníz). Pak ji vraťte a standardně zapněte PC, Bios by se měl nastavit do základního nastavení a "ochutná" všechny připojená zařízení.
Když budete mít baterii vyjmutou, změřte její napětí. Nemělo by být hluboko pod 3V. Jinak výměna.
jestli se vám nepovedlo totéž, co se stává u satelitní televize. Po stisknutí tlačítka Tovární nastavení se televize nastaví do stavu, v jakém vyšla odkudsi z továrny. Chybí v ní všechny transpondery a všechna dodatečná nastavení, která se dodělávají později u národních dealerů a obchodních firem.
Možná že budete muset doinstalovat ovladače.
Taky mě napadlo, že by to mohlo být ovladačema... Ale jelikož nejde klávesnice ani myš, tak se bohužel nikam nedostanu.
Ani v nouzovém režimu?
Když klávesnice funguje v biosu, tak by ses měl dostat i do nouzového režimu.
Při startu mačkej F8.
servis.eset.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.