Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Potřebovala bych stáhnout sítový adaptér,abych se mohla připojit k internetu,ale nevím kde ho mám stáhnout z jakých stránek.Potřebuji to na Windows 7 home premium.A dále bych potřebovala adaptér na Windows XP profesional.Děkuji
stáhnout síťový adaptér nelze - síťový adaptér je něco takového - google.cz/...
Pokud potřebujete "ovladače síťového adaptéru"- pak by se měl teoreticky dostat při koupi tohoto adaptéru na CD. WIN7 si ovladače nainstaluje sám - pokud nějaké ovladače existují...
Máte někde napsán typ, název adaptéru? Ovladače se dají stáhnout, připojím link.
vyberte podle operačního systému
To vlastně není adaptér,ale na internet jsem byla připojena přes realtek PCIe FE Family controller.Vím že se to dá někde stáhnout,ale nevím kde.PC je od HP
Dobrý den, síťový adaptér se nestahuje - je to součástka ve Vašem PC a podle jejího označení si k ní nainstalujete potřebné ovladače (buď z CD nebo se to snad podaří přes Správce zařízení). Zdravím!
Ona není síť jako síť - kolega vložil odkaz na adaptér do el. zásuvky, ale ve Vašem případě jde o součástku pod označením síťová karta. Pokud ji máte v PC (=?). tak k ní musíte mít ty ovladače.
A přesně pro ten správný typ síťovky. Mám trochu obavu, že to bude nad Vaše síly a měl by to udělat něḱdo zkušenější přes PC.
Pokud jde o připojení k internetu jako takovému.Tak doporučuji se obrátit na někoho z techniků Poskytovatele připojení,který Ti internet zaváděl.Jistě mají telefon - stačí zavolat a domluvit se.
Jestli jde nějakou krabičku od mobilních operátorů,tak na jejich stránkách mají návody.
Další možnost je někdo známý,který tomu rozumí.
Sama - pochybuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.