Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikona a její odstranění

Od: pejo® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám problém a nevím jak na něj. Jde o ikonu v TENTO POČÍTAČ. Ikona mechaniky H:. Chci ji vyhodit. Nepotřebuji ji. Nevím, odkud se vzala. OS mám XP 32bit legální. Obrázky přikládám. Děkuji za rady.

Ikona a její odstranění
Ikona a její odstranění #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, počet ikon mechanik v Tento počítač by měl odpovídat skutečnému počtu mechanik. Zdá se, že Vy tam máte (reálné) dvě. Pokud nechcete používat virtuální mechaniku, tak odinstalujte program, kterým jste ji získal (nebo si v něm nastavte počet virt. mechanik - např. na 1). Zdravím!

P.S. Ve Správci zařízení můžete i nechtěné zařízení zakázat / povolit (a potom restart PC).

doplněno 05.08.16 22:37:

Nemáte zač.

hodnocení

Zdravím,

děkuji za odepsání. Už jsem to vyřešil. Zakázal jsem to ve Správci zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]